Smink & Makeup

Teszt - Syoss Color Refresher

2015. november 21. Katushka

Már párszor osztottam meg képet a hajamról. Azokon is jól látható és nem is tagadom, hogy nem a napfény szívta ki a hajam, hanem én is festetem. Festetni a White Hair-be szoktam, viszont mivel a betegségem miatt nem könnyű megmosnom és megszárítanom a hajam, ezért minden héten fodrászhoz megyek, ahol szépen megmossák és megszárítják. Ez luxusnak tűnhet, de mákom van, mert van a közelben egy fodrászat, ahol ha veszek egy 10 alkalmas bérletet, akkor csak 2100 forintra jön ki egy alkalom és akinek hosszú a haja, az tudja, hogy ennyiért kevesen csinálják meg a mosás-szárítást. A lényeg, hogy így legalább tuti karban van tartva a hajam. Korábban csináltam egy videót arról, hogy milyen volt a hajam frissen, a hajfestés után.

Jól látszik az új fotókon, hogy a nyár, a napsütés rendesen változtatott a hajszínemen. Persze ismét aktuálissá vált a hajvágás is, de ettől most tekintsünk el. Mivel festve van a hajam, főleg a vége, ezért meglehetősen nehezen fésülhető ki a hajam. Szegény fodrászom is néha le szokott izzadni, ha épp a hajamnak olyan kedve van. 

dsc_0203.JPG

A múlt héten volt szerencsém kipróbálni a Syoss Color Refreshert, ami a hivatalos leírások alapján egy színmegújító hajszínező, mely két hajfestés között felfrissíti a hajszínt.

Az innovatív formula 3 perc alatt fokozza a haj színintenzitását és ragyogását, így a haj két tartós hajfestés között is sugárzóan gyönyörű marad. 4 féle hajszín kategóriába sorolják a termékeket - Árnyalatok: hideg szőkékért; vörös árnyalatokért; meleg barnákért; sötét barnákért-, így mindenki kiválaszthatja a saját festett hajszínéhez passzolót. Nekem a szőkére valót ajánlották. El is vittem a fodrászomhoz, hogy azon nyomban tegyünk vele egy próbát, hátha új életet lehel a hajamba. 

dsc_0202.JPG

dsc_0183.JPG

A "szer" egyébként egy kisebb kiszerelésű hajhabra hasonlít. Állaga is olyan. Használat előtt jól fel kell rázni. Meg kell mosni a hajat, és azután kell alaposan beledolgozni a hajba a habot. A leírás alapján nem kell balzsam sem, sőt sampon sem amikor ezt használjuk. Tehát bele kell dolgozni a hajtövektől a hajvégekig, majd 3 kerek percig rajta kell hagyni. Ezután alapos öblítés következik. 

img_9469.JPG

Mi így is tettünk és mindenki izgatott volt, hogy milyen lesz a végeredmény. Az már első pillanatban érezhető volt, hogy a hab illata nem volt olyan kellemes. Nem volt büdi, de mindenkit egy jóféle férfi after shave illatára emlékeztetett. Mi használtunk balzsamot is, tuti ami tuti, tudva, hogy sokszor kezelhetetlen a hajam. Mikor a fodrászom elkezdte kifésülni a hajam, döbbenetes volt a hatás. Vagyis az a hatása, hogy a haj mega könnyen kezelhetővé válik. A gubancos hajamat villám gyorsan ki lehetett fésülni. Ilyet korábban más terméknél nem tapasztaltam, csak a brazil hajegyenesítésnél. Szóval ezzel a nagy örömmel meg is lett szárítva a hajam, de sajnos nagy áttörést nem tapasztaltunk, már ami a színmegújítást illeti. Csináltunk előtte-utána képet, de mindenki döntse el maga, hogy mit lát. 

fotorcreated_12.jpg

Előtte-Utána

A termék egyébként 1500 forintba kerül. Sajnos nálam a rendeltetés szerű használat mellett nem újította meg a hajszínemet, viszont tényleg baromi könnyen kezelhetővé vált a hajam. Ami viszont nálam nem volt annyira nyerő, hogy még a kellemes illatú balzsam után is erősen érezhető volt a pasis illat. Lehet ha többször használtam volna egymás után, vagy tovább hagyjuk fent, mint a feltüntetett 3 perc, akkor más lett volna az eredmény, de első használat után nekem ez volt a tapasztalatom vele.

Ti próbáltátok már? Nektek hogy vált be?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása