Smink & Makeup

JÁTÉK: Nyerj Philips VisaPure Essential arctisztító készüléket! (LEZÁRULT)

2015. november 23. spacegirl

Szuper hírünk van a számotokra! Ismét egy játékkal készültünk nektek, a nyeremény pedig nem más, mint egy . Nemrég olvashattatok nálunk egy nagy összehasonlító tesztet 3 arctisztítóról, és most itt a lehetőség, hogy az egyik olyat, ami igencsak bevált nekem, megnyerjétek magatoknak.

philips_jatek_makeup_blog.png

A Philips VisaPure Essential készülék az arctisztítás új technológiáját nyújtja, amelyet ti is könnyedén beilleszthettek a napi arcápolási szokásaitokba. Azt ígéri, hogy a hagyományos arclemosásnál sokkal jobban tisztít, puhává és ragyogóvá teszi a bőrt. A mélytisztító hatásnak köszönhetően kedvenc bőrápoló termékeitek, például a krémek, szérumok és esszenciák jobban beszívódnak a bőrbe.

A készülék keféje rezgő és forgó mozgást végez. A rezgés gyengéden szedi fel az arc felületén lerakódott szennyeződéseket, elhalt hámsejteket és sminkmaradványokat. A forgó mozgás pedig eltávolítja ezeket a lerakódásokat, így biztosítva a bőr mélyebb tisztítását. A sörték összehangolt mozgása alapos és kellemes tisztítási élményt nyújt. Az alap csomagban kétféle kefét találtok, a normál, illetve az érzékeny bőrre valót.

A készülék 1 perces tisztítási programot kínál az arc különböző területeire. Az intelligens bőrterület-időzítő egy rövid szünettel jelzi, ha már célszerű áttérni a következő bőrterületre. A készülék automatikusan megáll, miután befejeződött egy teljes arc program. Vízálló, így használható a zuhany alatt is.

A készüléket egyébként 53.000-55.000 Ft-ért lehet jelenleg megvásárolni webáruházakban, ill. Media Marktokban, úgyhogy nagyon megéri játszani, hogy ingyen hozzá tudjatok jutni!

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Nincs más dolgod, mint lájkolni ennek a bejegyzésnek bármely ajánlóját a Facebook oldalunkon (például ITT), és megírni alatta kommentben, hogy te hogyan szoktad tisztítani az arcodat.

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2015. november 30-án éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

A játék lezárulása után, 2015. december 1-jén 1 nyertest sorsolunk azok közül, akik a fentiek szerint részt vettek a játékban. A nyertest a Facebookon értesítjük 2015. december 1-jén, és emailben kell elküldenie a teljes nevét és postázási címét a deborah.spacegirl@gmail.com címre az értesítéstől számított 3 napon belül. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az ajándékcsomagot a nyertes jelentkezését követően postázzuk. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása