Smink & Makeup

Új márka, egy magyar "lánytól", Amerikából

2016. január 04. Katushka

Eddig nem hallottam a Gállány márkáról, de talán nem is csoda, mert ebben az évben került a piacra és most még "csak" az amerikai piacot hódítgatja. A termékekről azt érdemes tudni, hogy a természet adta lehetőségekkel élve szeretne minél szélesebb körű sminkpalettát alkotni, hogy a bőrünk ne csak ápolt, de szép is legyen.

slogan.jpg

És honnan a Gállány márkanév?

Gál-Csiszár Ida 1956-ban vándorolt ki 17 évesen. Amerikában vegyésznek tanult és elkezdett dolgozni a Johnson and Johnson cégnél,később a Max Factor vegyésze lett.1988-tól van saját vállalkozása Classic Cosmetics néven.A Classic Cosmetics egy dekorkozmetikumokat gyártó cég .Gyárt kozmetikumokat a Max Factor unokájának Smashbox néven, Stila, Tom Ford és sok más terméket. Szóval nem kispályás a hölgy!

discover-gallany.png

gallany-research.jpg

Egyelőre nincs sok terméke, de volt szerencsém néhányat kipróbálni az elmúlt időszakban és biztosan állíthatom, hogy egy nagyon jó alapokon nyugvó márkáról van szó. Jelen pillanatban szájfényeket, rúzsokat, szempillaspirált és szemfesték palettákat találhatunk a szortimentben, de bízzunk benne, hogy ezek hamarosan bővülni fognak!

dsc_0488.jpg

dsc_0483.jpg

Nemsokára ezek a termékek is bevezetésre kerülnek majd!

Hamarosan részletesebb teszteket is olvashattok az általam kipróbált termékekről a blogon!

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása