Smink & Makeup

Újdonságok az AVON-tól - Sminkek

2016. január 19. Katushka

Hónapról hónapra előrukkol az AVON is újabb újdonságokkal. A február sem maradhat ki a szórásból, így ebben a posztban a sminkes újdonságokat mutatom meg Nektek.

Matt hatású ajakrúzs

Ha jól emlékszem a 90-es években volt igazán nagy divat a matt rúzs. Azóta is persze találkozhattunk vele, de akkor volt igazán nagy a térhódítása. Nem tudom hogy Kylie Jennernek köszönhető, vagy valami más jelenségnek, de a matt rúzs ismét beköltözik a hétköznapjainkba. Találkozhatunk matt hatású folyékony rúzsokkal és sima matt hatású rúzsokkal is. Az ígéretek szerint  a rúzs bársonyos formulájának köszönhetően simán siklik az ajkakon, nem szárítja, hanem sokkal inkább hidratálja azokat. Emellett pedig hosszan tartó matt hatást és erős fedést biztosít. A matt hatású ajakrúzsok 15 árnyalatban érhetőek el, hogy a halványabb és az erősebb árnyalatok kedvelői is megtalálják a számukra legideálisabbat.

avon_matt_ruzs_kollekcio.jpg

Normál ár: 1 699 Ft

AVON négyes szemhéjpúder

Maga a négyes szemhéjfesték paletta nem újdonság, viszont az 5 út matt finishű összeállítás már az! A megújult AVON szemhéjpúderek jó minőségűek és bázisra felépítve, tartós és egész jó pigmentáltságot biztosítanak. Az egymást tökéletesen kiegészítő, jól összepárosított árnyalatok csillogás nélküli bársonyos, matt hatást kölcsönöznek a szemhéjaknak. A számokkal jelölt színpalettának köszönhetően könnyedén, egyszerűen készíthetünk egymással gyönyörűen harmonizáló, színátmenetes sminket. A drámai hatás pedig tovább növelhető a púderek nedves használatával.

avon_negyes_szemhejfestek_paletta.jpg

Normál ár: 2 499 Ft

AVON rúzsceruza

Az AVON kicsavarható rúzsceruzája most 5 új, fényes árnyalattal bővül. A rúzsceruza nemcsak gazdag, krémes és ragyogó színt kölcsönöz az ajkaknak, hanem hidratált érzést is biztosít. Praktikus kialakításának köszönhetően precíz és egyszerű használatot tesz lehetővé, hiszen kontúrozásra és színezésre is egyaránt tökéletesen használható.

avon_ruzsceruza.jpg

Normál ár: 1 398 Ft

AVON Kontúrecset

Az AVON professzionális sminkelést lehetővé tévő eszköztára új taggal bővült. Az új kontúrecset különleges, lapos kialakításának köszönhetően a barnító és a pirosító precíz felvitelét teszi lehetővé. A tökéletes kontúrozás érdekében könnyed, legyezős mozdulatokkal vigyük fel vékonyan az árnyékolót, vagy highlightert a kontúrecset segítségével az arccsontunk alá, a halántékunkra, illetve az orrnyergünk vonalára.

konturecset_1699_ft_34249.jpg

Normál ár: 1 699 Ft

AVON sminkszivacs - "Beautyblender"

A közkedvelt csepp alakú sminkszivacs már az AVON kínálatában is elérhető, a sminkrajongók nagy örömére. A sminkszivacs különleges, élmentes, lekerekített végű formája az alapozó lehető legprecízebb felvitelére lett kifejlesztve, melynek köszönhetően az arc bármely szegletét könnyedén sminkelhetjük – akár a szem vagy az orr környékét is. A szivacs minimálisan szívja magába a nedvességet, így szárazon vagy akár benedvesítve is használható. A sminkszivacs alapozás után vízzel és szappannal könnyedén és gyorsan tisztítható.

sminkszivacs_1999ft_63172.jpg

Tipp: A sminkszivacsot nedvesítsd be egy kevés vízzel, majd nyomd ki a felesleget belőle. Ezt követően pöttyözd fel arcodra kedvenc alapozód, majd a szivaccsal, finom ütögető mozdulatok segítségével oszlasd el az alapozót az arcodon. A szivacs csúcsát használd a szem környékére felvitt korrektor eloszlatására illetve az orrcimpa nehezen elérhető részeinél. Alapozód fixálásához sem kell más ecsethez nyúlnod! A szivacs gömbölyű részét húzd át gyengéden párszor kedvenc púdereden, majd apró mozdulatokkal ütögesd fel az arcod fényesebb részeire, hogy fixáld az alapozód.

Normál ár: 1 999 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása