Smink & Makeup

L'Oreal újdonságok - La Palette Ombrée és True Match Genius

2016. január 21. Katushka

Az év elején két újdonsággal is előrukkol a L'Oreal. Ezek az újdonságok első sorban a sminkek szerelmeseinek kedveznek, mert az egyik terméke egy szemhéjfesték paletta, a másik pedig egy alapozó. 

L’Oréal Paris La Palette Ombrée

A L'Oreal Paris legújabb elegáns palettájával, a La Palette Ombrée-val könnyedén varázsolhatsz magadnak ragyogó nappali és csábító esti sminket is. Ez a paletta új testvére a korábban már bemutatott La Palette Nude-nak, ami inkább a teljesen visszafogott sminkhez adott segítséget. Az új paletta azoknak ajánlott, akik szeretnek a színekkel kísérletezni. Persze nem elrugaszkodott színekről van szó, de nagyon szépen fel lehet dobni velük egy erőteljesebb füstös sminket. A palettában egyaránt találhatunk matt és fényes finishű darabokat is. 

pack_nude_cb_smoky.png

A mélyebb, sötétebb árnyalatokat használd a szempillád tövénél és a mélyítő vonalban. A mozgó szemhéj közepére és a belső szemzugba használj világos árnyalatot az üde és ragyogó tekintetért. Bátran használj több színt, satírozd őket egymásba a kifinomult hatás érdekében.

Ajánlott fogyasztói ár: 4 999 Ft

True Match Genius

Nagyon izgalmasnak tűnik ez a minden az egyben alapozó az ígéretek szerint. És hogy mi minden is egyben:

  • Báziskrém
  • Alapozó
  • Korrektor
  • Púder

true_match_genius_02.jpg

Így aztán joggal várhatjuk tőle, a tökéletesen sima bőrt, az egységes fedést és a matt hatást. A kiszerelése nagyon tetszik. Nekem először egy okos telefon jutott eszembe róla. Nagyon kis kompakt, mivel a tokban még egy alapozószivacs is megbújik.

Ajálott fogyasztói ár: 5 399 Ft

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása