Smink & Makeup

Max Factor Marilyn Monroe rúzs kollekció

2016. február 07. Katushka

Emlékszel Marilyn Monroe rubin vörös ajkaira? A Mac Factor új, a Colour Elixir Marilyn Monroe kollekciójával elhozott nekünk  4 gyönyörű vörös árnyalatot. Itt a lehetőség, hogy megtaláld hozzád illő vörös rúzst.  A vörös szín erőt, motivációt és szenvedélyt sugároz: az csillogó nőt is jellemzik. AMax Factor új kollekciója lehetőséget ad minden nőnek, hogy megtalálja azt a hozzá leginkább passzoló vörös árnyalatot, amely magabiztosságot és ragyogást biztosít számukra. 

A színharmónia alapelveinek megfelelően a 4 árnyalatot úgy hoztuk létre, hogy minden nő közöttük legalább azt az egyet, amely harmonizál az egyéni bőrtónusához, tartozzon akár a meleg, akár a hideg, akár egzotikus alaptípusba. 

mm_lipsticks_heroic_bundle_v8.jpg

  • Marilyn Ruby Red: Az eredeti árnyalat, amelyet Marilyn annyira kedvelt. Az ikonikus szín egy telt, igazi vörös árnyalat, amelyet Marilyn keltett életre.
  • Marilyn Sunset Red meleg bőrtónushoz: A Sunset Red árnyalat jól illeszkedik a meleg, földszínű bőrtónushoz. Gyönyörű mély, narancsos vörös árnyalat.
  • Marilyn Berry hideg bőrtónushoz: A Marilyn Berry árnyalatot a sápadtabb, hideg típusú lányoknak javasolják. Kékes alapjegyei jól illeszkednek a hideg bőrtónushoz.
  • Marilyn Cabernet – Egzotikus: A Marilyn Cabernet árnyalat gazdag, mélyvörös árnyalat, lilás alapjegyekkel. Az egzotikus,  bőrtónushoz illeszkedik a legjobban. Testes vörösborra emlékeztet. 

A Max Factor globális kreatív igazgatója, Pat McGrath szerint a vörös rúzs napjainkban fontosabb, mint valaha: „Kétségtelenül egy glamourkedvelő nő vagyok, aki kedveli azt a hatást, amelyet egy vörös rúzs viselete kelt: a legegyszerűbb, mégis csodálatosan drámai fegyver a glamour életre keltésére. Tudom, sokan vannak, akik tartanak a vörös szín kipróbálásától, attól, hogy rosszul használják vagy túl erős hatást keltenek. Pedig a vörös minden nőnek jól áll, a trükk mindössze annyi, hogy kérd szakértő segítségét a Neked megfelelő árnyalat kiválasztásához.

Ára: 3 490 forint

Már kapható a drogériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása