Smink & Makeup

Így is készülhetsz a Valentin napra

2016. február 12. Katushka

Talán már ezerszer leírtam és most is megteszem... Én azok közé az emberek közé tartozom, aki nagyon nem csípi az ilyen jellegű "ünnepeket". De tiszteletben tartom azoknak a nézeteit, akik február 14-én piros szívecskékbe burkolóznak. Millióan készítenek Valentin napi sminkötleteket, holott nem csak ezen a napon kéne kicsit jobban tetszeni a párunknak. Egy kis smink (ízléses és persze nem túl erős) nagyon sokat dob az összhatáson, hogy a szerelmünk szeme mindenképp megakadjon rajtunk. Egészen nyugodtan lehet próbálkozni ilyenkor az érzékibb "kis piros rúzzsal", vagy cseresznyés árnyalatokkal, csak egyre figyeljetek! Passzoljon hozzátok, tartós legyen (csókálló!) és felvitele előtt alaposan hidratáljátok az ajkaitokat!

Csak egy példa, hogy mit érdemes kipróbálni ilyen alkalmakra ;)

A hidratálás az első. Ehhez használjunk ajakbalzsamot. A Maybelline külön Valentin napos ajakápolóval rukkolt elő a még puhább ajkakért.

mbl-baby-lips-valentine-cerveny.jpg

Szintén fontos, hogy az orcák üdék és élettel teliek legyenek! Vagy alaposan csipkedjük meg az orcánkat sminkelés után, hogy egy kis pírt kapjunk, vagy például használjuk a Maybelline Master Blush pirosítóját, 40 Pink Amber árnyalatban.

És a koronája a sminknek lehetne a szánk. Nem kell erős színeket használni feltétlen. A lényeg, hogy magabiztosak legyünk, így válasszunk olyan árnyalatokat, amiben igazán jól érezzük magunkat.

dsc_0579.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása