Smink & Makeup

Nőnapi nyereményjáték - Nyerj Loreal szépségcsomagot

2016. március 03. Katushka

Ha valamit, akkor azt minden nő tudja, hogy március 8-án a mi napunk van, vagyis Nő nap. Ellentétben a Valentin nappal, ezt azért szeretem ha megtartjuk :) Ilyenkor nincs is meghatóbb látvány, mint amikor a városban látni a férfiakat egy-egy szál virággal hazasietni, hogy párjukat, anyukájukat, női rokonokat felköszöntsék. Ilyen boldog látvány még az Anyák napja is. 

Mivel ez a nap tényleg rólunk szól, ezért érdemes kicsit jobban odafigyelni magunkra, testileg-lelkileg egyaránt. Szerintem fontos, hogy a külvilág is szépnek tartson minket bizonyos szinten, de ami még ennél is fontosabb, szeressünk mi magunk is a tükörbe nézni. És ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor beismerhetjük, hogy egy kis smink az esetek legnagyobb részében sokat tud segíteni ezen. Épp ezért most nőnap alkalmából szeretnélek meghívni egy kis nőnapi játék!

dsc_0631_1.JPG

Nagyon egyszerű dolgotok lesz! Nem kell mást tenni, mint likeolni ezt a posztot facebookon, instagramon, sőt még meg is oszthatjátok. A játékra március 4. éjfélig lehet jelentkezni! 

4 szerencsés hölgyet pedig megajándékozok ezzel a kis sminkcsomaggal, amiben olyan termékek vannak, melyekkel még szebbek lehetnek majd és a mindennapok alapdarabjai lehetnek.

A csomag tartalma: 

  • 1 db True Match Genius alapozó
  • 1 db Color Rich szemhéjfesték
  • 1 db Volume Million Lashes szempillaspirál
  • 1 db Infallible Mega Gloss szájfény

Sok sikert kívánok mindegy Hölgynek! 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása