Smink & Makeup

Törnek a szempilláid? Erre figyelj!

2016. március 08. Katushka

Emlékeztek arra, amikor kis korunkban kihullott egy szempillánk, kívánhattunk egyet és el kellett fújni? Ez akkor klassz dolog volt, de most már inkább azt kívánnánk, hogy minél kevésbé hulljanak ki vagy törjenek el a pilláink. Sajnos amennyire áldás lehet a szempillagöndörítő, annyira átok is, ha nem jól használjuk. Ebben a posztban Spencer Barnes sminkmester tippjeit olvashatjátok, aki olyan sztárokat szokott sminkelni, mint Julianne Hough, Amber Heard vagy Heather Graham.

szempillagondorites_1.jpg

  1. Ellenőrizd a párnácskákat! A hiányzó vagy elöregedett, gyűrött, logó párnák sajnos megtörhetik a szempillákat. Inkább olyan göndörítőt válassz, aminek nem fekete, hanem fehér, piros vagy színes párnái vannak, mert azokon jobban látszik, ha nem a megfelelő helyre fogtad be a pilláidat.
  2. Tartsd tisztán! Ahogyan a többi sminkeszközt, úgy a szempillagöndörítőt is tisztán kell tartani, hogy megszabaduljunk a rajta összegyűlt spiráltól és műszempillaragasztótól. 
  3. Ápold a pillákat! A göndörítés előtt ápold a pilláidat pl. ricinusolajjal.
  4. Először göndöríts! Csak utána spirálozz vagy tegyél fel műszempillát.
  5. Jó helyre tedd az eszközt! A szempillák egyenletesen elosztva legyenek a párnácskák közé fogva.
  6. Óvatosan távolítsd el a sminkedet! Ne dörzsöld a szemedet, mert úgy könnyebben hullanak vagy károsodnak a pillák, hanem válassz olyan lemosót, amely könnyen eltávolítja a szempillaspirált.

via Beautylish

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása