Smink & Makeup

Drámai pillák és szuper akció az AVON-nál

2016. március 10. Katushka

Mint tudjuk a szem a lélek tükre. De persze nem árt, ha a pillogók is magukért beszélnek. Millióféle szempillaspirál létezik, de kevés van olyan, ami tényleg jó. Volt már szerencsém kipróbálni az AVON új Big and Multiplied szempillaspirálját és nekem elhihetitek, hogy tényleg nagyon jó és megbízhat darab. Azt adja, amit ígérnek a reklámban is. Persze hamarosan egy részletesebb teszt is meg fog jelenni a blogon róla, de addig is egy kis jó hír, azoknak akik keresik az igazit, már mint szempillaspirált. És, hogy mi egészíti ki igazán a tökéletes pillasort? Egy tökéletes piros száj. 

1024x750_makeup_banner.jpg

Vásárolj az Avon Online felületén legalább 1 db Big&Multiplied szempillaspirált, és ajándékba küldenek 1 darab Luxe szájkontúrceruzával Red Icon árnyalatban. A promóció 2016. március 30. 24.00 óráig tart. 

A promócióban csak azok a megrendelések vesznek részt, ahol a MAKEUPBLOG promóciós kód beváltásra kerül. A kód aktiválását a termékek kosárba helyezése után teheted meg a „PROMÓCIÓS KÓD” mezőben, a „BEVÁLTOM” linkre kattintva. A promóciós időszak alatt maximum 500 db promóciós kód váltható be, vásárlásonként csak egyszer használható fel, és más kedvezménnyel nem vonható össze.

A szempillaspirál most 1 399 forintba kerül, ami finoman szólva is jó ár. Mellé pedig egy ajándék szájkontúrceruza, nem is olyan rossz! :) Érdemes tehát most vásárolni és használni a MAKEUPBLOG promóciós kódot, mert ritkán van ilyen akció! 

Nektek mi volt a termékkel kapcsolatban a tapasztalatotok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása