Smink & Makeup

Pop Artistry kollekció a Clinique-től

2016. március 31. Katushka

A Clinique egyik újdonsága, ami nem is olyan új, mert február óta kapható az üzletekben nagyon tavaszias, vidám és nem utolsó sorban ígéretes! Az új ajakfestő termékek színskálája az enyhétől a teljes fedésű, erősen csillogó árnyalatokig terjed, segítségükkel számtalan módon emelhetjük ki ajkainkat.

clinique-introduces-pop-lip-colour-primer.png

A kollekciót több termékcsaládból áll.

  • Pop Lacquer
  • Pop Glaze
  • Pop Oil
  • Lip Popot

ÚJ Clinique Pop Glaze sheer Lip Colour + Primer

Egy rétegben csinos, merész, ugyanakkor átlátszó színt visz az ajkakra. A fényűző, mégis könnyű formula a beépített primer révén könnyen siklik a bőrön és sima, egyenletes réteget képez, és nemcsak azonnal, de hosszú időre hidratálja és kellemes érzetűvé teszi az ajkakat.  Shea és Murumuru vajat tartalmazó, rugalmas polimer keveréke erősen hidratálja az ajkakat, míg az  emolliáló olajok keveréke nemcsak a szín ragyogásáért felel, de biztosítja azt is, hogy a festék könnyen eldolgozható és a viselet során mindvégig kellemes érzetű legyen.

clinique-pop-glaze-sheer-lip-colour-primer.jpg

A cukorkák által ihletett színválaszték 6 enyhe fedésű, erősen csillogó színből áll.

Ára: 7 500 forint 

ÚJ Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

Egy rétegben is teljes fedésű, folyadékot idézően fénylő merész színt visz az ajkakra. A Clinique Pop Lacquer lip colour + primer aplikátora már egyetlen vonással is azonnal hidratálja és simává teszi az ajkak bőrét, és akár 6 órára modern, lakkbőr fényű, intenzív színnel vonja be az ajkakat. Az ellenállhatatlan, Pop Artot idéző telt szín alkotta színskála a krémes semleges színtől a bájos rózsaszínen és a mély lilán át a merész vörösig terjed. A termék a viselés során mindvégig megőrzi kellemes érzetét.

spring2016_cliniquelacquerpop001.jpg

Jó tanács a felvitelhez: a tökéletes hatásért előbb vigye fel a Clinique Pop Lacquer lip colour + primer valamely színét az ajkak közepére, és finom, nyomkodó mozdulatokkal dolgozza el azt a szélek felé.

Ára: 7 500 forint 

ÚJ Clinique Lid Pop

Selymes, hosszan tartós formulájú szemfesték, melynek színskálája a semlegestől a merész színekig terjed. Azonnal élénk színt visz a szemre anélkül, hogy porfesték hatását keltené. Szabadalmaztatott technológiával készül, mely során a kezdetben selymesen sima formula egy lassú sütési eljárás végére egészen újszerű, fényűzően könnyű textúrájú és selymes tapintású porfestékké alakul át. Az erősen pigmentált Lid Pop 8 élénk színben kapható, melyek egymással is keverhetők és a kívánt színintenzitás eléréséig építhetők.

clinique-spring2016-lidpop.jpg

Természetesen az összes termék átment az allergiateszteken és 100%-ban illatanyag-mentesek. 

Ára: 5 900 forint

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása