Smink & Makeup

Tudod milyen krém örögedésgátló a legjobb számodra? Ha nem, akkor van aki tudja!

2016. április 14. Katushka

A legtöbb embernek hosszú évei mennek rá arra, hogy megtalálják azt a krémet ami valóban illik hozzá. Ha ez megvan, az már fél siker, de ahogy telnek-múlnak az évek, úgy változnak az igények, például a ránctalanítással, hidratálással kapcsolatban. Akkor lehet kezdhetjük az egészet elölről. Az is tény, hogy szinte minden embernek más a bőre és mások az igényei, arról nem is beszélve, hogy mindenki más és más környezeti hatásoknak van kitéve... A Nu Skinről már évek óta tudjuk, hogy nagyon megbízható márka és hogy nagyon komoly kutatási háttér áll minden termékük mögött. Ez a háttér gondolt egy merészet és meg is valósította. Hogy mi volt ez?  Miért ne lehetne mindenkinek saját, egyedileg összeállított krémje otthon. Pontosan olyan, amire szüksége van. 

Az ötlet nem rossz, de a megoldást kivitelezni azért nem volt egyszerű, de saját állításuk szerint sikerült!  Az ageLOC Me személyre szabott bőrápolási készülék mindenkinek testre szabott szettet kínál egyéni igényeik szerint. A szabadalmaztatott technológia és az úttörő öregedésgátló formulák ötvözésével a Nu Skin teljesen új módon közelíti meg az öregedésgátló bőrápolást.

image004.pngHogy működik?

Kezed csupán a speciális készülék adagolója alá kell helyezni, hogy hozzájuss a nappali vagy az éjszakai bőrápolókhoz. A kiértékelő program kérdéseket tesz fel rólad, bőrödről és preferenciáidról, hogy körülbelül 2000 kombinációból meghatározza a felhasználó egyedi termékszettjét. Legyen akár otthonodban vagy úton, a személyre szabott bőrápolási rutin könnyedén és praktikusan követhető az abszolút hatás érdekében. 

Kezd el használni az ageLOC Me bőrápolási rendszert, mely egy kifejezetten öregedésgátló hatással

bíró öt patronból álló alapszettet tartalmaz. Az alapszett használata után válaszolnia kell az ageLOC Me Bőrkiértékelő saját magadról, környezetedről és életviteledről, bőréödről és preferenciáidról (illat, UV szűrés, etc.) feltett kérdéseire. Az értékelés végén egy személyes kódot kapsz, mely segítségével megrendelheted a következő termékszettet, a Személyre Szabott Szettet.

Ha bőrápolási igényeid megváltoznak vagy különböző termékszettet szeretnél használni tartózkodási helyedtől, az évszaktól, öregedési aggodalmaidtól, etc. függően, újra elvégezheted az ageLOC Me Bőrkiértékelést.

Ami még nagyon mellette szól, vagyis a gép mellett, hogy nem kell krémes tégelyekbe nyúlkálni, így nem viszünk be, akár tudtunk nélkül, mindenféle bacit a krémbe, amik aztán szépen tovább munkálkodhatnak a kupak alatt. Egyszerűen alátartjuk a kezünket és kinyomja a megfelelő krémkombinációt. Maximálisan higiénikus. Arról nem is beszélve, hogy az egész bőrápolási rutin egyetlen eszközben van, nem kell a polcon különböző krémeket rakosgatni. Szó se róla, lehet a krémeket könnyebb utazáskor magunkkal vinni, de hozzáteszem, egyáltalán nem olyan nagy ez a kütyü (volt szerencsém pár hónapja már látni), tehát ha szeretnénk akár magunkkal is lehet vinni.  

Az ageLOC Me tökéletes azon férfiak és nők számára, akik személyre szabott bőrápolást keresnek az öregedés látható jeleinek csökkentésére.

A gép ára mondjuk kicsit húzós, de hosszú távon bízhatunk abban, hogy megéri, mert a hozzánk valóban illő krémekkel ápolhatjuk bőrünket.  

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása