Smink & Makeup

Megújult a Yves Rocher Plaisirs Nature termékcsalád

2016. április 19. Katushka

Sokak kedvence új köntösbe és új illatokba burkolózott. A megújult termékcsalád nyolc izgalmas illatkombinációt foglal magába melyek a különböző gyümölcsök és fűszernövények egyedülálló társításaiból születtek meg, mint például Mangó-Koriander, Málna-Borsmenta, Levendula-Vadszeder.

Narancsvirág-Levendula-Keserűnarancs kollekció

Az Yves Rocher a nyugtató hatásáról ismert Levendulát, Keserűnarancsot és Narancsvirágot választotta ki egyik relaxáláshoz ajánlott illatához, mellyel kiélvezhetők az olyan kivételes pillanatok, amikor kedvet érzünk egy kis kényeztetésre anélkül, hogy az eltelt időn aggódnánk…

2_1.jpg

Levendula-Vadszeder kollekció

A testi-lelki feltöltődés érdekében az Yves Rocher a Vadszeder és a Levendula társítását választotta illatához. A Levendula illóolaja enyhülést segítő tulajdonságairól ismert, amit a nyáron begyűjtött virágzó szárának párlatvizéből nyernek ki. Az intenzív felfrissülés és a jó közérzet érdekében a Levendula púderes, finom jegyeihez pedig a Vadszeder teljes lágyságát és nemességét társították.

3.jpgMandula-Narancsvirág kollekció

A  Mandula bársonyos lágyságával a természet valódi kincse. Az illatban tökéletes szövetségese a Narancsvirág, egy friss, virágos fuvallat, mely mézes ínyencségű jegyeivel a nyugalom és a relaxáció kiváló forrása. 

4.jpg

Mandarin-Citrom-Cédrus kollekció

Az illat alapját egy intenzív, Mandarin, Citrom és Cédrus illó- olajokban gazdag koktél adja, mely garantált frissességet és kirobbanó energiát ad. 

5.jpg

Mangó-Koriander kollekció

Az Yves Rocher a Koriandert régóta ismert frissítő tulajdonságáért választotta az illatkombinációba. A Koriander illóolajának minden gazdagságát gömb alakú gyümölcséből nyerik ki. Virágos, fűszeres aromáját és pikáns, intenzív frissességét a Mangó élénkítő illatjegyei teszik igazán különlegessé. Az így létrejött életerőt, érzékiséget sugárzó illatkombináció pedig szinte észrevétlenül magával ragad.

6.jpg

Málna-Borsmenta kollekció

Az illat egyik összetevőjének az Yves Rocher a Borsmenta esszenciát választotta annak aromás jegyei miatt, melyek intenzív frissességet kölcsönöznek az illatnak. A Borsmenta jeges frissességét a Málna ínyencsége teszi még izgalmasabbá. Az eredmény pedig egy dinamikus, pikáns illatkoktél, mely igazi energialöket a mindennapokhoz

7.jpg

Bourbon Vanília kollekció

Az Yves Rocher a Bourbon Vaníliát a Bourbon-szigeteki hagyományoknak megfelelően termeszti. Az orchideák családjába tartozó Vanília illatával az érzékiség selymes lepleként vonja be a bőrt. Olyan, akár egy simogatás. Illata kezdetben ragyogó jegyeit fedi fel, majd ezután tárja fel valódi lágyságát, érzékiségét.

8.jpg

Kókuszdió kollekció

Kókuszdió zamatos, friss, krémes, lédús, tejben gazdag textúrájával ápolja és érzékien vonzóvá teszi a bőrt. Ínyenc illat, mely fás, édes, napos jegyeivel nyári pillanatokat csempész a mindennapokba.

9.jpg

A termékek árairól részletesebb infót az Yves Rocher weboldalán találtok.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása