Smink & Makeup

Újraértelmezett füstös szemek

2016. április 19. spacegirl

A füstös szem sohasem megy ki a divatból, ami annak is köszönhető, hogy folyamatosan meg tud újulni. Íme néhány olyan változat, amiből a finomabb és az erősebb sminkek hívei is találhatnak kedvükre valót.

Jennifer-Lawrence.jpg

Jennifer Lawrence
Ehhez a sminkhez matt barnát és a szemhéj közepén aranyat használj, a szemedet feketével kontúrozd körbe és satírozd el a füstös hatásért.

Ginnifer-Goodwin.jpg

Ginnifer Goodwin
Ehhez a klasszikus sminkhez matt fekete szemhéjpúdert használj a mélyítővonalon és a felső szempillák vonalán is, majd az utóbbinál zselés tussal is erősíts rá és satírozd el, végül egy cicás vonallal kösd be a mélyítőbe.

Kim-Kardashian.jpg

Kim Kardashian
Egy világos bézs szemhéjpúdert vigyél fel a teljes szemhéjadra, majd egy középárnyalatot a szemed külső sarkába és satírozd a szemöldökcsont irányába, a legsötétebb árnyalatot a szem alatt használd, végül pedig tussal húzd ki a felső pillák vonalát.

Jessica-Alba.jpg

Jessica Alba
Húzd ki a szemed felül sötétbarna ceruzával, ezután pedig vigyél fel a szemhéj közepére egy semleges színű krémes szemfestéket, majd satírozd kifelé és a szín kiemelésére vigyél fel rá egy hasonló színű szemhéjpúdert, az alsó szemhéjra pedig világosbarna árnyalatot tegyél.

Kristen-Stewart.jpg

Kristen Stewart
Vigyél fel ezüstszürke szemhéjpúdert, úgy, hogy a szempillák vonalánál és a szem belső sarkánál legyen a legerősebb, innen satírozd felfelé, illetve kifelé, a szem külső sarkába pedig egy sötétebb árnyalatot tegyél és befelé satírozd, végül a belső szemzug kiemelésére használj egy fényes bézs szemhéjpúdert.

Zoe-Saldana.jpg

Zoe Saldana
Vigyél fel egy semleges, rózsás árnyalatú szemhéjpúdert a szempillák vonalától indulva a szemöldökcsont felé, majd egy keveset a szemöldökcsont alá is, majd vigyél fel barnát a szem külső sarkából befelé indulva, illetve egy kis ecsettel vékonyan az alsó szemhéjra is.

Szoktatok füstös sminket hordani?

via Real Beauty

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása