Smink & Makeup

Tartós szemöldökszínezés otthon

2016. június 07. Katushka

Akinek problémája van a szemöldökével, mint például nekem, az tudja, hogy a tökéletes szemöldökformát és formázót nem könnyű megtalálni. Nagyon sokféle terméket találhatunk már az üzletekben, kezdve a por alapútól a zselésen át a ceruzákig. Ezek hol tartósak, hol nem. De persze nem kell extrákat várni. Az otthoni szemöldökformázóktól leginkább arra gondolhatunk tartósság kapcsán, hogy legalább 1 napot kibírnak és ha meg is izzadunk, akkor is a helyén marad. Na ebből már azért kevesebb van. Már sokféle ilyen megoldást kipróbáltam, legutóbb a Beautyful Brows szemöldökformázója győzött meg a tartósságról. 

dsc_0935_ok.JPG

Ez a szemöldökszínező egy préselt por alapú színező. 5 árnyalatban található a készlet, amiben még találhatunk egy highlightert (ez mindegyikben ugyan olyan), egy szemöldök csiperszt, két ecsetet és sablonokat. 

dsc_0925_1.JPG

Mi mire való?

  • Szemöldökszínező: Értelemszerűen ezzel tudjuk megrajzolni a szemöldökünket. Nagyon könnyű vele bánni, nem porzik. És ami a legjobb benne, hogy simán használható szemhéjfestéknek is ;)
  • Highlighter: Ezzel tudjuk kiemelni a szemöldökcsontunkat, illetve a belső szemzugot.
  • Kétvégű ecset: A lapos ferde végével meg tudjuk rajzolni precízen a széleket, a pufibb, lapos vége pedig a stencilnél segítkezik.
  • Egyvégű pufi ecset: A highlighter felviteléhez
  • Stencil: 6 féle forma van benne. Simán lehet, hogy nem lesz tökéletesen passzoló a szemöldöködhöz, de ez nem is a megrajzoláshoz kell, hanem a kitöltéshez. A széleket a lapos ferde ecsettel kell megrajzolni, a pufi ecsettel pedig kitölteni a stencil segítségével. Könnyen oda lehet tenni a szemöldökhöz és csak ki kell színezni a formát. 
  • Szemöldökcsipesz fésővel: A szemöldökcsipeszt azt hiszem nem kell túlragoznom... :) A végén található kis fésű pedig segít a szálakat menetirányba állítani.

A kiszerelése egy kis dobozka, ebben található minden, így az egész készletet könnyen magunkkal vihetjük bárhova, például a nyaralásra.

Valóban tartós termékről van szó, mert a már tapasztalt nagy melegeket simán bírja, sőt... amikor a fiammal babauszin vagyunk és jófej módon lefröcsköl, akkor legalább a szemöldököm nem mozdul ellentétben a szempillaspirálommal... (tudom, hülyeség usziba kifetsve menni, de van hogy annyira rohanok, hogy elfelejtem lemosni... ) Szóval tényleg bírja a strapát. Sminklemosóval viszont könnyedén eltávolítható.

dsc_0940.JPG

Anita a Beautyful Brows kozmetikusa nagyon aranyos volt és amikor a hajamat világosították, ő a szemöldökömet is picit kivilágosította, így én a Light Brown árnyalatot választottam. 

Már egy ideje használom és nagyon szeretem. Most megnéztem ismét az oldalt és láttam, hogy ráadásul most akció is van. Most a szett mellé megajándékoznak egy szempillanövesztő szérummal ellátott, kétvégű szemhéjtussal 6 200Ft értékben. Ezt még nem próbáltam, de nagyon izgalmasan hangzik.
Az akció visszavonásig érvényes.

A termék ára 14 900 forint, ami lehet picit húzós, de mivel nagyon kevés kell a porból, így nagyon sokáig elég. És ha a mostani akciót is hozzávesszük, akkor elég jó üzlet!

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása