Smink & Makeup

Fesztivál cipők - körkép

2016. június 28. Katushka

A héten startol az egyik legjobb hazai fesztivál, a VOTL. Sajnos idén nem tudok menni, de mivel nem körülöttem forog a világ, gondoltam megosztok veletek pár hasznos cipőötletet, ami trendi is és nagyon kényelmes viselet, mert nem csak 1-2 órát fogjuk őket viselni, hanem akár egész nap is. Fontos tehát, ahogy írtam, hogy kényelmes legyen, menő, starapabíró és nem utolsósorban könnyen tisztítható. Lássuk, miből szemezgethetünk.

Paez

A klasszikus espadrille fazonú cipők soha nem mennek ki a divatból. A Paez espadrillók vidám színeivel és mintáival akár a legstílusosabb fesztiválozó címet is elnyerhetjük. A cipők készítése során kizárólag minőségi alapanyagokat használnak, így biztosan velünk fesztiválozhatnak több nyáron át is.

paez_new_classic_raw_scratched_denim_2.jpg

Sanuk

Ha egyetlen cipőben szeretnénk végigfesztiválozni egy napot, akkor a Sanuk jógamatracból készült lábbelije a legjobb választás. Mivel a talprésze eredeti, 100% jógamatracból készül, ezért olyan érzést nyújt, mintha nem is viselnénk semmit a lábunkon. A legnagyobb problémát már csak az jelentheti, milyen színű szandált válasszunk magunknak.

sanuk_yoga_sling.jpg

sanuk_yoga_sling2.png

sanuk_yoga_sling1.png

Native

Ha valaki egy klasszikus, de egyben modern és egyedi fesztivál cipőt keres, akkor a Native márka termékeiben mindezt megtalálhatja. A lábbelikben egyesül a hagyományos fazon, a legújabb technológia és a káprázatos színvilág. A cipők vízállóságának köszönhetően még a legnagyobb nyári zivatartól sem kell tartanunk, a belső talprész pedig antibakteriális védőréteggel ellátott, így a legforróbb napsütésben sem izzad bele a láb ezekbe a cipőkbe.

native_apollo_moc_xl.jpg

native_cipo_jefferson_white.jpg

Amazonas

A Flip Flop papucsok a nyár nélkülözhetetlen kellékei. Az Amazonas papucsok pedig egy fesztivál elengedhetetlen kiegészítői. Élénk színek és dinamikus minták jellemzik a lábbeliket így teljes mértékben kötődnek a fesztiválok hangulatához. A papucsok újrahasznosított vagy biológiailag lebontható gumiból készülnek, ezért ezekben nem csak stílusos, hanem egyben környezetbarát fesztiválozókká is válhatunk.

amazonas_flip_flop.jpg

Converse

És hogy csak mást ne mondjak, Converse. Alapdarab, nem csak fesztiválszezonra. Szerintem a fesztiválokra igaz igazán, hogy az egy négyzetméterre jutó konverzek száma a legmagasabb. Rengeteg színben, mintával és fazonnal kereshetjük őket. Strapabíróak és nagyon kényelmesek!

jd_product_list.jpg

converse-valentines-day-collection-3.jpg

+1 elengedhetetlen kiegészítő

Crocs

A Crocs új táskája tökéletes kiegészítő, legyen szó bármelyik fesztiválról is. A tengerész csíkok, a vibráló színek és a kötélből készült vállpántok együttese garantálja a legstílusosabb táska címet.

crocs_beach_striped_tote_navy_white.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása