Smink & Makeup

Teszt - AVON ANEW Vitale termékcsalád

2016. június 30. Katushka

Az elmúlt pár hétben kipróbáltam az AVON ANEW Vitale termékcsaládot, ami azért volt csak izgi, mert korábban még nem igen használtam ANEW termékeket. Az ANEW termékek nem újak az AVON-nál. Amit érdemes tudni róluk, hogy minden korosztálynak kínálnak megoldást az épp életkornak megfelelő problémákra. Az Anew Vital az a terméke, amit kifejezetten fiatal bőrre ajánlanak.

dsc_1007.JPG

Most már mindenki tudja, hogy ránctalanítani nem csak akkor kell, amikor már ott csücsülnek a helyükön, hanem azt megelőzően! A bőr nyáron hajlamosabb a száradásra, ezáltal a ráncosodásra, így ilyenkor fokozottan figyelni kell a helyes bőrápolásra. 

Az ANEW Vitale arckrémcsalád tagjai nem csupán megújult külsőt öltöttek magukra, de továbbfejlesztett, innovatív formulájuknak köszönhetően megadják a fiatal bőr számára a szükséges gondoskodást. Az ANEW Vitale nappali illetve éjszakai arckrémek a bőrfinomító Perfect Cell komplexnek és a selyemkivonatnak köszönhetően hozzájárulnak a bőrsejtek megújulásához és a bőr belső szerkezetének újjáépítéséhez. Segítik egységesíteni a bőrtónust, halványítani az első ráncok külsejét, összehúzni a pórusokat, a ragyogóbb, finomabb textúrájú bőr érdekében. A nappali krém ráadásul 25-ös fényvédő faktorral óvja annak szépségét.

dsc_1012.JPG

Ez a krém inkább krémesebb mint vizes. Természetesen használható a smink alá is. Viszonylag gyorsan felszívódik, de én mivel nem szeretem amikor fényes a bőröm, ezért az arcsminkemet mindig egy kevés púderrel zárom le. Aki szeretné, hogy még hatékonyabb legyen a "kezelés" azok nyugodtan használják az éjszakai krémet, mely még gazdagabb. Remélem mondanom sem kell, hogy csakis a megtisztított bőrötökre vigyétek fel a terméket! 

Két hét használata után extrém változások azért nem történtek a bőrömön, de tény, hogy puhább és frissebb tőle az arcom. Nagyon kellemes az illata, nyárias. Jól el lehet oszlatni a bőrön.

Amit a termékcsaládból igazán megkedveltem az a BB krém. Azt hiszem, hogy a BB krémeket nem kell bemutatni. A továbbfejlesztett Anew formulájának köszönhetően segít elrejteni az apróbb bőrhibákat, csökkenteni a pórusok megjelenését, halványítani a ráncok méretét és helyreállítani a bőr természetes ragyogását. A bőr fiatalságának megőrzése érdekében hasznos antioxidánsokat, A-, E, és C-vitamint illetve 20-as fényvédő faktort is tartalmaz. Egy árnyalatban kapható, amely minden bőrtónushoz illeszkedik.

dsc_1013.JPG

dsc_1016.JPG

Amikor megtudtam, hogy csak egy árnyalatban kapható, akkor kicsit meglepődtem és féltem, hogy a végre lebarnult bőrömet visszasápítja, de nagyon szépen alkalmazkodott. Azt nyilván nem tudom most, hogy egy világosabb bőrön mit művel, de remélhetőleg ott is szépen összeolvad a bőr színével. Szintén nagyon kellemes az illata és az alapozónál kevesebb mennyiség kell belőle. Eloszlatható kézzel és ecsettel is. Nem túl tömény, nincs erős fedése. Amolyan éppen hogy csak, épp ezért ha valakinek problémásabb a bőre, annak lehet kevés lesz, vagy használni kell mellé korrektort.

fotorcreated_2.jpg 

Az én reggeli, még puffadt arcommal ezt művelte :) A BB krémen itt már van egy kis púder is. A BB krém azért jó pár órát kibír, de azt hozzá kell tennem, hogy ez nem egy alapozó.

Egyébként itt látszik csak igazán, hogy milyen a bőröm amikor napozok. Azonnal jönnek a szeplők... Hiába kenem magam.

fotorcreated1_1.jpg

Ilyen a fejem, amikor még nagyon álmos vagyok...

Árérték arányban jó, mert mindegyik termékből keveset kell használni és a maga kategóriájában hatékony.

  • Anew Vitale Nappali krém SPF 25 UVA/UVB-szűrővel (Ajánlott fogyasztói ár: 2899 Ft, jelenleg a brossúrában és az AVON Online is 1699 Ft akciósan)
  • Anew Vitale Éjszakai krém (Ajánlott fogyasztói ár: 2899 Ft, jelenleg a brossúrában és az AVON Online is 1699 Ft akciósan)
  • Anew Vitale BB krém SPF 20 UVA/UVB-szűrővel (Ajánlott fogyasztói ár: 2899 Ft, jelenleg a brossúrában és az AVON Online is 1699 Ft akciósan)

 

A terméket az AVON-tól kaptam tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolta!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása