Smink & Makeup

Új arc a Lancôme-nál

2016. augusztus 05. Katushka

Még csak 20 éves, mégis Taylor Hill amerikai modell már számos nívós kampányban valamint a legnagyobb divatházak bemutatóin is szerepelt. Nemrég csatlakozott az „angyalok” privát köréhez, az amerikai Victoria’s Secret fehérnemű márkához, amely azonnal az egyik legkedveltebb fiatal nővé tette generációja körében. Bája már jó néhány nagy presztízsű magazint megnyert, így nem meglepő, hogy ilyen fiatalon több címlapon is láthattuk. Olyan neves fotósokkal dolgozhatott együtt, mint Mert Alas vagy Marcus Piggott, akik az elmúlt három évben a Lancôme kampányainak híres fotósduójaként dolgoztak. Taylor Hill nemrég a mozivásznon is debütált a Neon Démon című filmben, amelyet Nicolas Winding Refn rendezett. 

89b1e4da-3af7-4407-90a4-6283e9fdb391.jpg

Kifejező tekintetét hatalmas kék szemei hangsúlyozzák, amelyet érzéki szemöldöke keretez, őszinte mégis csábító mosolyával és egyedi stílusával, Taylor Hill hihetetlen magabiztosságot áraszt. Szabadszellemű generációjának példaképe, Snapchaten és Instagramon több mint négymillió követője van. Nemcsak a kifutók mögött történő készülődésről és a vörös szőnyeges eseményekről, hanem akár a Coachella fesztiválon készült baráti összejövetelekről is megosztja képeit követőivel.

Egy generáció ikonja? Valószínűleg igen, de mégis sokkal több annál. Egy liberális fiatal nő, aki a paradoxon eseményekből is pozitív energiát kovácsol. Megéli a boldogságot és inspirálja a nőket: mi lehetne ennél Lancôme-osabb? Taylor Hill megállja a helyét az erős, inspiráló nők között, akik a kezdetektől fogva a szépségmárka történetét írják.

3a91bcff-1e5e-4c9d-9c36-2f1481d926f4.jpg

„Nagyon izgatottak vagyunk a Taylor-ral való kollaboráció miatt. Érzékiségével, ártatlanságával és különleges szépségével a modern Lancôme nőt testesíti meg.” magyarázza Françoise Lehmann, a Lancôme nemzetközi menedzsere. „Inspirálja generációját, nyitott és nagyon pozitívan szemléli az életet.”

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a Lancôme-hoz. Tetszik, ahogyan a márka a nőkre tekint. Az, hogy Lancôme szépségnagykövet lehetek, óriási előrelépést jelent a karrieremben. Egy álmom vált valóra.” meséli Taylor Hill.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása