Smink & Makeup

Ismerjük meg: VAGHEGGI

2016. augusztus 10. Katushka

A márka már jó pár éve a piacon van, sőt Magyarországon is elérhető, de eddig indokolatlanul kevés figyelem vetült rá. Most szeretném Nektek ezt az új, igen exkluzív márkát kicsit közelebbről is bemutatni.   

vagheggi_phytocosmetici-black.jpg

A VAGHEGGI egy 1975-ben alapított kozmetikai márka, közel negyven éves tapasztalattal és folyamatos kutatómunkával állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait, melyek természetes módon járulnak hozzá a bőr szépségéhez, az egészséges és jó testi-lelki közérzethez, tiszteletben tartva környezetünket. A VAGHEGGI cég a termékek előállításához kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat alkalmaz: a növények kizárólag a legideálisabb időszakban és meghatározott környezetből begyűjtve érkeznek. Ez a körültekintő eljárás biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét. Minden hatóanyag gondos tanulmányozás után kerül kiválasztásra azért, hogy a VAGHEGGI termékek „a megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet. A VAGHEGGI magas minőségű professzionális (szépségszalonokban használt) és otthoni bőrápoló termékeket gyárt, követve a legújabb trendeket, nagyon széles termékkínálattal, ezzel biztosítva a szépségszalonok, SPA-k és wellness központok komplex szolgáltatását.

unnamed_2.jpg

A Vagheggi szépségszalon az a hely, ahol mindenki foglalkozhat magával, ahol időt és figyelmet szánhat magára, ahol megtalálhatja a személyre szabott kezeléseket, a természettel harmóniában, ahol egy olyan igazi pillanatot kapunk ajándékba, ami igazából a miénk: “EASY LUXURY”. A VAGHEGGI 100 %-osan made in Italy. A kutatás-fejlesztés, a gyártás, a csomagolás, a tesztek, mind olyan munkafolyamat, amelyet Olaszországban végeznek a székhelyen. Folyamatos és szigorú ellenőrzés alatt tartják e munkafolyamat összes fázisát. Több mint 300 terméket gyárt a VAGHEGGI, 8 arckezelő termékcsaládot, 4 testkezelő termékcsaládot, 3 luxus termékcsaládot, smink termékcsaládot, napozó termékcsaládot és évente három speciális limitált termékkiadás is bővíti a skálát.

  • a termékek 100 %-ban olasz termékek, a termékek hatóanyagai és csomagolása megfelelnek a legújabb trendeknek, mely természetesen 100 %- ban olasz design
  • minden igényt kielégítő-az alaptól a luxusig-kozmetikai szolgáltatást nyújtanak
  • a hatóanyagok hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják: Nickel teszt, mikrobiólogiai tesztek
  • bőrgyógyászatilag tesztelt (Patch teszt)
  • parabén és paraffinmentesek, természetes, bőrbarát kozmetikumok
  • a csomagoláshoz használt anyagok környezetbarát termékek
  • a termékek fejlesztéséhez állatkísérletet nem alkalmaznak
  • a termékek FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása