Smink & Makeup

Pedikűr kíméletesen, de annál hatásosabban

2016. szeptember 05. Katushka

Bármennyire is odafigyelünk a lábbelink minőségére, a bőrkeményedések kialakulása a lábakon gyakorlatilag elkerülhetetlen. A bőrkeményedés nem csupán esztétikailag zavaró, de a rajta kialakuló apró repedések szabad utat engednek a fertőzések, gombásodás kialakulásának, amelyektől aztán nehéz megszabadulni. Igaz a nyárnak vége, de a probléma, vagyis a bőrkeményedés nem szűnik meg az ősz beköszöntével. Én azt vallom, hogy ha teheti az ember havonta menjen el pedikűröztetni, mert ott szakszerűen el tudják távolítani az oda nem illő dolgokat, arról nem is beszélve, hogy utána a kis lábmasszázs és lakkozás után "új" lábakkal kelhetünk útra.

A pedikűrözés egyik alapja tehát. hogy a bőrkeményedést eltávolítsa a pedikűrös. Ezt általában szikével végzik. Nekem nincs ezzel különösebb bajom akkor, ha a pedikűrösnek nem remeg a keze. Voltam már olyan pedikűrösnél, aki például nem szeretett szikével dolgozni, de megcsinálta, mert nem volt más alternatíva.

4b9a23b2-75d3-4970-a388-cb45829743bf.jpeg

Nemrég kipróbáltam egy új lehetőséget, a Calluspeelinget, ami nagyon megtetszett azért, mert semmi penge, semmi éles szerszám nem kellett ahhoz, hogy a bőrkeményedés leköszönjön a lábaimról. Szerencsés vagyok, mert egyáltalán nem okoz problémát ez a jelenség, de pár havonta azért érdemes még nekem is megcsináltatni.

Az új Calluspeeling kezeléssel a lábak mindössze fél óra leforgása alatt egészséges, szép megjelenést nyernek kés és csiszoló nélkül. A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel! A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest a végeredmény jelentősen jobb, sokkal rövidebb idő alatt. Fontos érv a Calluspeeling mellett, hogy a gyalus módszerrel szemben nem áll fenn a bőr sérülésének, a bőrkeményedés túlzott mélységben való eltávolításának esélye!

Néhány jól megtervezett és hatékony lépéssel juthatunk el a könnyed léptekig: elsőként a kezelő felhelyezi a CALLUSPEELING ULTRA tapaszokat a lábfej bőrkeményedéses területeire, majd fóliába tekerve pihennek a lábak negyed órát. Ezt követően a kezelő könnyed mozdulatokkal eltávolítja a kemény bőrt egy kaparó segítségével, majd gyors reszeléssel tökéletesíti a végeredményt. A kezelés gyengéd krémes masszázzsal zárul. Minden a kezelés során felhasznált eszköz egyszer használatos a tökéletes biztonság érdekében.

img_4718.JPG

img_4733_1.JPG

A Calluspeeling további előnye, hogy akár egy arckezelés vagy testkezelés alatt is végezhető, míg a felhelyezett arcmaszk vagy testpakolás alatt pihenünk. A svájci Mavex termékek teljes mértékben természetes összetevőket, illetve tiszta gleccservizet tartalmaznak parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül. Növényi hatóanyagaik a svájci Alpokból származó gyógynövények - tárnics, áfonya, lucfenyő -, melyek liposzómák formájában jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe.

Az ára kicsit borsos, mert 13 000 forintba kerül, de egyszer egyszer érdemes kihasználni, mert tényleg nagyon alapos és utána úgy éreztem a lépteimet, mintha röpködnék :) Egy kezelés után pár hónapig a megfelelő szinten tartással nem kell tartanunk a nagyobb mértékű bőrkeményedéstől (de ez persze alkatfüggő).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása