Smink & Makeup

Lancôme Teint Idole Ultra Cushion termékcsalád

2016. október 14. Katushka

Az ázsiai szépségideál különleges ötletességéből és magas elvárásaiból inspirálódva, a világ különböző szépségtípusai közötti kapcsolat megteremtését tűzve ki célul, a Lancôme 2015-ben megalkotta a saját cushion-ját. A Lancôme volt az első nyugati szépségmárka, ami ezt az új típusú sminkelési lehetőséget bevezette, de a saját, egyedi módján: különleges, többszörös díjnyertes alapozó formulával, a Teint Miracle-al továbbfejlesztve.

lancome-fall-2016-teint-idole-ultra-cushion-foundation-2.jpg

lanc_me_cushion_blush_subtil_pirosito_still_life.png

Az eredmény a Miracle Cushion volt, ami hatalmas sikert aratott, de további vágyakat, igényeket és paradox megoldandó kívánságokat gerjesztett: a cushion frissessége és hordozhatósága magas fedést kínáló verzióval. Ez a technológiai kihívás, amit a Lancôme most a Teint Idole Ultra Cushion-nel oldott meg: új generációs cushion és hibátlan, rendkívül szofisztikált fedés a Lancôme legendás alapozó termékcsaládjától. Egyik újítás követi a másikat: a Cushion Blush Subtil, a cushion.t folyékony pigmentekkel feltöltve a frissesség érzését és figyelemre méltó színeket eredményez. Ily módon, a Teint Idole Ultra Cushion és a Cushion Blush Subtil segítségével, a Lancôme még inkább élvezetessé és gondtalanná teszi a nők számára a sminkelést.

lanc_me_teint_idole_ultra_cushion_alapozo.jpg

Új Cushion alapozó szabadalom alatt álló Cushion Polar™ technológiával
A Teint Idole Ultra Cushion a Lancôme új generációs technológiáján alapul: a Cushion Polar™ arra lett kifejlesztve, hogy egy vastagabb, krémesebb textúrával magasabb fedést biztosítson – így elégíti ki a nők igényét egy magas fedésű cushion által.

A titok: továbbfejlesztett szivacsos cushion-párna egy soha nem látott hálóval bevonva.

  • Szivacsos cushion-párna: az egymásba fonódó szálak között nagyobb hely van, hogy a formulának teret adjon. A szálak merevsége biztosítja a formula optimális megőrzését.
  • A háló: beborítja a szivacsot, az első használat aktiválja, megszűri a formulát, hogy vastag, egyenletes fedést biztosítson, miközben a frissességét is megőrzi.

Egy egyszerű nyomás a cushion formulát tartalmazó párnájára és a formula a felszínre emelkedik. Soha nem túl sok vagy túl kevés: a Cushion Polar™ technológia tökéletes mennyiséget adagol.

Mi teszi még inkább különlegessé? Egy gél állagú szert tartalmaz, melynek viszkozitása csökken érintésre. Használat előtt a formula tömör és sűrű, így jobban tartja magát a szivacs-párnában. Egy érintés a szivacsot borító hálón és a formula viszkozitása megnő, így könnyen kezelhetővé válik és kényelmesen beleolvad a bőrbe. Optimális fedést biztosít, továbbfejlesztett applikációval, és még egyenletesebb bőrfelszínt eredményez. Az epidermisszel érintkezve a formula bizonyos összetevői elpárolognak, így a bőr hőmérséklete azonnal csökken. Emiatt az applikáció frissítő élményt nyújt.

A Teint Idole Ultra termékvonalához híven, a Teint Idole Ultra Cushion minimalista fekete és arany csomagolásba öltözik, ami még vonzóbbá teszi. Ez a gyönyörű termék tökéletesen beleillik a női táskába, ultra-praktikus formája megfelelő minden üzletasszony számára, akiknek finom frissítésre van szükségük két meeting között, a taxiban vagy egy utolsó pillanatban kijelölt időpont előtt.

Az újratölthető Teint Idole Ultra Cushion csomagolásával csak egy pillanat kicserélni a cushion-t. Könnyen lehet váltani az árnyalatok között, hogy a bőr változásához vagy az évszakhoz igazodjunk.

lanc_me_cushion_blush_subtil_pirosito.jpg

A Cushion Blush Subtil, egy csodálatos ragyogást fokozó pirosító rendkívül játékos designnal és használattal. Az Air Cushion technológiáján alapulva, a sima, fényes, olvadó textúra kápráztató ragyogást ad az arcnak miközben a pigmentek finom színekkel teszik azt még üdébbé.

Itthon 4 árnyalatban érhető el.

Lisa Eldridge, a Lancôme Make-Up új Kreatív Igazgatója szerint az ultra-szofisztikált megjelenés eléréséhez igazítsd az ajakrúzsod színéhez az árnyalatot.

A TIU Cushion ajánlott fogyasztói ára: 13 500 Ft
A Cushion Blush Subtil ajánlott fogyasztói ára: 12 900 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása