Smink & Makeup

Lancôme La Nuit Trésor parfüm

2016. október 15. Katushka

A Tresor parfümcsalád tagjai - amelyeket a legnagyobb francia illatkreátorok álmodnak meg kizárólag a Lancôme számára - kivételes illatélményt nyújtanak. Az egyedi parfümök megalkotásakor a tervezők a rózsa esszenciát használták, melyből igéző, érzéki illatok születtek. A La Nuit Trésort most a damaszkuszi rózsával kiegészítve egy még simogatóbb végeredményt kapunklanc_me_la_nuit_tresor_caresse.pngA La Nuit Trésor új értelmezése

A La Nuit Trésor L’Eau de Parfum Caresse alapját az érzéki és megbabonázó damaszkuszi rózsa képezi, mely a kellemes tonkabab és mandulavirág akkorddal fonódik össze továbbá a végtelenül puha és selymes fehér pézsmával egészül ki. A damaszkuszi rózsa esszenciája az elegáns bergamot esszencia, a vibráló málna és a licsi akkordnak köszönhetően üdítően friss maradt, amit egy leheletnyi rózsabors esszencia tovább bolondít.
A Caresse név beszédes (simogatást, cirógatást jelent). Az illat használatakor olyan érzésünk támad mintha egy puha, simogató fátyolba burkolóznánk.

A drágakőre emlékeztető üveg
A La Nuit Trésor EDP Caresse gyémántszerű, kristályos üvege lágy színekben tündököl. Az üveg széle csillog, akár ezernyi csillag, ami a végtelenségbe nyúlik. Az új rózsaszín pasztell rózsa az üveg nyakán helyezkedik el, még egyedibbé téve azt.

A 30 ml termék ajánlott fogyasztói ára: 18 500 Forint
Az 50 ml termék ajánlott fogyasztói ára: 26 300 Forint
A 75 ml termék ajánlott fogyasztói ára: 32 500 Forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása