Smink & Makeup

Ajakápoló nőknek és férfiaknak egyaránt

2016. október 16. Katushka

Az, hogy egy hölgy használ ajakhidratálót, az teljesen természetes dolog. Az, hogy egy férfi használ e az már más kérdés. Ők inkább csak akkor nyúlnak ajakápoló termékekhez, amikor már "megtörtént a baj", vagyis amikor már kicserepesedett a szájuk, holott ezt simán megelőzhetnék ők is. Szó se róla, egy pasi valószínűleg akkor fogja az ajkait hidratálni, amikor senki sem látja, pedig ez is egy nagyon fontos lépése a bőrápolásnak. A Giorgio Armani márka most egy unisex megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. 

giorgio-armani-him-her-lip-care.jpg

Könnyen befér egy zsebbe vagy egy táskába és egy gyors és egyszerű mozdulattal bárhol, bármikor felvihető az ajkakra. Több, mint egy egyszerű ajakbalzsam: a HIM/HER LIPCARE formulája kiváló hidratáló és tápláló aktív összetevőkkel az optimális kényelemért. A sima és krémes textúra feltöltött hatást és természetes csillogást ad az ajkaknak.

Mi csajok szerintem imádni fogjuk, hogy többféle módon is használható: akár egy alap hidratáló rétegként, ami kisimítja az ajkakat, vagy felső rétegként a szaténszerű ragyogásért. A férfiak számára is kiemelkedő, hogy nap mint nap használva segít táplálni és puhává varázsolni az ajkakat, valamint segít megvédeni őket a külső környezeti hatásoktól.

giorgio-armani-him-her-lip-care-swatches.jpg

fotó: chicprofile.com

A termék öt finom és természetes árnyalatban érkezik, köztük a 01-es, színtelen árnyalattal. Így a férfiak kiválaszthatják a bőrtónusukhoz illő árnyalatot a természetes hatásért, vagy választhatják a semleges színű 01-es árnyalatot. A hölgyek is szabadon választhatnak az árnyalatok közül, hogy elérjék a kívánt hatást: „Az én ajkaim, csak jobb változatban.”

Kiszerelését tekintve tubusos és mivel fekete, tényleg unisex! 

_13229264.jpg

Ára: 8 800 forint

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása