Smink & Makeup

Bemutatkozik a Max Factor Miracle kollekció

2016. október 19. Katushka

Minden oktatáson, tanácsadáson az első mondataim egyike az, hogy igenis fontos a szép, tiszta és egységes arcbőr, mert akkor lesz igazás szép, mutatós a smink. Egy festő sem fest foltos, foltos, "pizskos" vászonra! A Max Factor márkának is hasonló lehetett a filozófiája, amikor megalkotta a Miracle termékcsaládot.  

A 4 alapozóból álló kollekció célja, megoldást kínáljon a nőknek a bőrükkel kapcsolatos problémák megjelenésének kezelésére. Bőrtípustól függetlenül minden nő megtalálja a tökéletes árnyalatú, állagú és tulajdonságú alapozót az egészséges, fiatalos bőr érdekében. A Max Factor Miracle kollekció minden nő számára kínál egyéni, bőrtökéletesítő megoldást, hogy igazán magabiztosabban érezzék magukat a bőrükben.

miracle.png

A bőrkiegyenlítő: Miracle Touch Alapozó 

Ez a szilárd állagú alapozó bőrrel érintkezve folyékonnyá válik, kiegyenlíti a bőrhibákat és elfedi a tökéletlenségeket a hibátlan végeredmény elérése érdekében. Tökéletes azoknak a nőknek, akiknek nem egyenletes az arcbőr textúrájuk.

Ára: 4 699 forint

A tónuskiemelő: Miracle Match Alapozó

Elhalványítja a bőr hibáit, mesterfokon alkalmazkodik a bőr tónusához, miközben közepes fedést is biztosít, a nude hatású smink alapterméke. Tökéletes azoknak a nőknek, akik olyan alapozóra vágynak, amely láthatatlanul alkalmazkodik a bőr saját tónusához.

Ára: 4 599 forint

A ragyogást biztosító: Skin Luminizer Miracle Alapozó

Fényvisszaverő részecskék és hosszantartó hidratáló kombinációja a gyönyörűen ragyogó, egészséges arcbőrért. Tökéletes választás a szárazabb, fénytelen arcbőrrel rendelkező nőknek.

Ára: 4 499 forint 

A bőrfiatalító: Ageless Elixir Miracle Alapozó 

Az azonnali és hosszú távú előnyök most egy alapozóban találkoznak: hibátlan fedés és védelem az UV sugárzás (SPF15 fényvédőt tartalmaz) káros hatásai ellen. Tökéletes választás érett bőrre.

Ára: 4 999 forint

És, hogy valóban szép alapja legyen a sminkünknek, elengedhetetlen egy jó primer is. Ha primert választunk, akkor érdemes abból a márkából választani, ahonnan az alapozót is választjuk, bár tisztelet a kivételnek, mert én pont mást használok, de tényleg érdemes a saját primerrel is tenni egy próbát.

Az új Max Factor Smooth Miracle Primer tökéletes kiegészítője a Max Factor Miracle alapozóknak. Hidratáló formulát tartalmaz az egyenletes, sima bőrfelület elérése érdekében. Előkészíti a bőrt az alapozásra, egészséges bőrt és fiatalos megjelenést eredményez. A Smooth Miracle Primer ugyanazzal a forradalmi technológiával készült, mint a Miracle Touch alapozó, kifejezetten azoknak a nőknek, akiknek egyenetlen a bőrük, mégis egyenletes bőrt és tökéletes fedést szeretnének.

Ára: 4 699 Ft

A termékek már elérhetőek az állvánnyal rendelkező drogériákban.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása