Smink & Makeup

PUPA Velvet Garden smink kollekció

2016. október 19. Katushka

Alap, hogy ősszel azonnal a sötétebb színekhez nyúlunk. Előkerülnek a sötétbarnák, a lilás, burgundis árnyalatok. Hála égnek elég sok cég áraszt el minket lehetőséggel, már ami az ilyen és ehhez hasonló árnyalatokat illeti. Az egyik személyes kedvencem a PUPA Velvet Garden kollekciója. A márkával egyébként is nagyon meg vagyok elégedve, mert nagyon jó minőséget képviselnek és az ára is teljesen megfizethető! Lássuk, milyen is az új kollekció!

81.png

82.png

PUPA Velvet Garden Szemsmink paletta

9 egymással tökéletesen kombinálható színű, kompakt szemhéjfesték. Szivárványszínű, gyöngyfényű, selyemfényű és matt, hogy rendkívül egyszerűen minden alkalomnak megfelelő sminket lehessen létrehozni, a 'basic'-től a sikkesig, a smokey-tól a glamourig. Az ultra puha és lágy textúra lehetővé teszi a színek tökéletes elkenését. Belsejében két praktikus applikátor. Az egyik lapos fejű a színek szélesebb elmosásához, a másik orsó formájú a pontosabb vonások megrajzolásához.

83.png

84.png

Ára: 5 590 forint

PUPA Velvet Garden Duo Eyeshadow - Szín&Fény Szemhéjpúder Duo – Folyékony Por Hatás

Egy eddig még soha nem látott duo egyetlen készletben: egy tiszta és intenzív selymes finishű szín, melyhez egy metálos finishű ragyogást fokozó árnyalat társul. Selymes és elképesztően könnyen kenhető textúra. A virágmintának köszönhetően ez a szemhéjpúder igazi ékszerként tündököl.

velvet_garden_duo_eyeshadow.jpg

Ára: 3 290 forint

VAMP! Intense Smoky - Maxi szemceruza

Hihetetlenül intenzív ceruza, tökéletes választás a füstös szemsmink elkészítéséhez. Krémes textúrája tökéletesen tapad a szemhéjra és könnyen árnyékolható a beépített applikátornak köszönhetően.

85.png

Ára: 3 290 forint

VAMP! Mascara - Mértéktelen dússág – eltúlzott szempillák

A Pupa legkedveltebb szempillaspirálja egy eddig még sosem látott színben. Kiemeli a tekintetet és lépésről lépésre hihetetlenül dússá varázsolja a pillákat.

Ára: 2 990 forint

PUPA Velvet Garden Blush - Maxi pirosító – Multi-effekt

A rózsaszín 3 árnyalata egyetlen termékben, melyeket használhatsz önmagukban, vagy vegyesen. Csodás színt és ragyogást kölcsönöznek az arccsontoknak és az orcának. A könnyű és selymes textúra tökéletesen egybeolvad az arcbőr színével. Illata a virágzó pünkösdi rózsa édes illatát idézi fel és magával ragadó érzéki élményt biztosít.

86.png

Ára: 4 590 forint

I’M rúzsok - Tiszta szín – abszolút ragyogás

Az I'm rúzs egy új, telt, vibráló és elképesztően ragyogó színdimenzióval emeli ki az ajkakat. Tökéletesen definiálja az ajkakat. Puha, könnyű és krémes textúrája tökéletesen tapad az ajkakhoz. Pehelykönnyű és abszolút kényelmes viselet.

87.png

Ára: 3 290 forint

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása