Smink & Makeup

Maybelline The Rock Nudes paletta teszt

2016. október 26. Katushka

És igen, ennek is eljött az ideje. Mostmár itthon is elérhető a Maybelline harmadik The Nudes palettája, mely a The Rock Nudes nevet kapta. Egészen találó, mert a korábbiakhoz képest ez egy picit vadabb, fényesebb és fémesebb árnyalatokat tartalmaz. Igazi party paletta. 12 különleges fémes csillogású árnyalat a merész, füstös színektől a hideg tónusú természetesekig, melyek végtelen kombinációjával minden alkalomra könnyedén elkészítheted a tökéletes sminket. A selymes textúrát könnyű eldolgozni, a pigmentált színek pedig sokáig tartanak.

dsc_1049.JPG

Kiszerelését tekintve egy klasszikus palettáról van szó. Amit hiányolok belőle, hogy nincs tükör, így ha utazunk, akkor kell mellé egy plusz tükör. Viszont így jól látható, hogy milyen színeket rejt magában a paletta. Valamit valamiért. A paletta része még egy két végű aplikátor is, szivacsos és kis ecsetes véggel. Az ecsetesteljesen jól használható, a szivacsos aplikátorról pedig már jól ismeritek a véleményemet... 

 dsc_1048.JPG

Ami a színeket illeti van 7 matt és 5 fényes finishű festék. A fényes finishűek közül kettő "csak" metálos fényű, 3 pedig tartalmaz némi csillámot. A jó minőségről árulkodik, hogy a csillám nem csak a felső rétegen kapaszkodik meg, majd lekopva ez is csak fényes festék marad, hanem valóban csillámos a szín. Nem túl erős a csillámossága, épp csak annyi, amennyi kell. Boldogság, hogy helyet kapott benne a fekete szín, ami majdnem tökéletes fekete, így jól használható, akár tusvonalon is. 

dsc_1054.JPG

dsc_1055.JPG

Természetesen szemhéjbázisra lettek felhordva a színek!

Nagyon szépen satírtozhatóak a színek, viszont ami nem annyira tetszik, hogy kicsit porol a festék. Épp ezért színfelvétel után mindenképp pöcköljük meg picit az ecsetet, ahogy a felesleges por le tudjon róla potyogni és ne a már kész alapozáson landoljon. 

Tök jó megoldás, hogy azoknak, akik nem annyira jártasok a sminkelésben, azoknak a paletta hátán szerepel egy kis ábra, hogy mit ajánlanak a felvitel sorrendjére és helyére. Használható 2, 3 illetve 4 szín is egyszerre. Ez perce csak iránymutatás, nekem egyiket sem sikerült követnem, mert mindig a magam feje után megyek :)

dsc_1050.JPG

Összességében nagyon elégedett vagyok a palettával 4 600 forint körül van az ára, amit még reálisnak érzek, így bátran tudom mindenkinek ajánlani, aki közel érzi magához ezeket a színeket.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása