Smink & Makeup

Szalagavató smink

2016. november 10. Katushka

Minden lány életében fontos nap a szalagavató, mert a legtöbbünk akkor visel először fehér "menyasszonyi" ruhát, arról már nem is beszélve, hogy az a nap csakis rólunk szól :) Legalábbis én akkor így gondoltam és most sem gondolom máshogy. Ilyenkor tényleg időben el kell kezdeni a készülődést. Ki "kell" választani a megfelelő ruhát a táncokhoz és a bankettre, megannyi kontypróbára el "kell" menni, hogy olyan legyen a frizura, amilyet tényleg szeretnénk, manikűröshöz "kell" menni, a sminkről már nem is beszélve. Ott is érdemes alaposan körülnézni, hogy kinél és milyen sminket csináltatunk, mert sajnos rengeteg kontár van... Illetve nem akarok a kozmetikusok ellen beszélni, de sajnos a kozmetikus sulikban minimális sminkoktatást tartanak, így jobb kifejezetten sminkes szakemberhez fordulni. 

Legyen tartós

Ez igaz a sminkre és a frizurára is. Egyik sem a bál előtti órában fog elkészülni, hanem órákkal előtte, így mindenképp stabil alapozás és tartós szemsmink kell hozzá. A száj az már kevésbé problémás, mert a rúzst és a szájfényt könnyebb javítani, mint az elkenődött szemfestéket.

1185708_10151794713389076_1951697147_n.jpg

Próba

A sminknél ilyenkor kevésbé jellemző a próbasmink, mert ha küldesz képet és a sminkes látja az arcod, akkor azért ránézésre már meg lehet állapítani, hogy az működőképes-e vagy sem, de nem kizárt. Kérdezz rá, hogy van-e próbasminkre lehetőség és hogy az mennyibe kerül.

Gyűjts inspirációkat

Ez nagyon fontos! Gyűjts képeket a netről, újságokból. Érdemes ilyenkor esküvői újságokat megnézni vagy neten vörös szőnyeges celeb sminkeket és frizurákat keresni. Ilyenkor nyugodtan lehet különböző frizurákat is kombinálni.

low-bun-party-differences-2.jpg

Szép legyen, de kényelmes is

Ebben az esetben arra gondolok, hogy ne tetessetek irreálisan nagy pillákat, amik aztán zavarnak az este folyamán, mert annak úgyis az lesz a vége, hogy leszeditek és az nagyon nem szép már. 

És ha sminkügyileg biztos kezekbe szeretnétek kerülni, akkor forduljatok hozzám bizalommal :)

Árak:

  • Szalagavatós smink 1 fő részére: 7 500 forint/fő
  • Szalagavatós smink 2 fő részére: 6 900 forint/fő
  • Szalagavatós smink 3 vagy több fő részére: 6 000 forint/fő
  • Próbasmink: 4 000 forint/fő
  • Kiszállási díj: helyszíntől függően, egyeztetés alapján

Elérhetőségeim: makeup.katalinballa@gmail.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása