Smink & Makeup

Black Friday | Cyber Monday ötletek

2016. november 25. Katushka

Pár éve itthon is elterjedte ez a két fogalom, nap, vagyis, amikor hatalmas kedvezményekkel lehet vásárolni. Először volt a Black Friday, majd jött a Cyber Monday, sőt van ahol az egész hétvégére kiterjesztik az akciót. Ez azért is jó, mert például a karácsonyi ajándékokhoz olcsóbban hozzá lehet jutni, mivel sok áruház nem csak bizonyos termékeket akcióz le ilyenkor, hanem mindent. Én például most fogom megrendelni a fiam karácsonyi ajándékát és magamnak is pár új ruhát sminket :) A teljesség igénye nélkül jöjjön pár számomra is érdekes Black Friday akció.

black_friday_8.jpg

H&M

November 25-26-án érvényes 20% kedvezmény minden termékre! Kód: 0020

Rossmann

November 25-én 50% kedvezmény rengeteg dekorkozmetikai termékre. Az akció csak online érvényes!

Pupa Milano

November 25-27. között  mindne termékre van most 30% kedvezmény! Mivel nincs a PUPA-nak webshopja ezért értelem szerűen az akció az üzletekre érvényes!

MAC

November 25-27. között  minden regisztrált vásárló ajándékot kap vásárlása mellé, egy mini kiszerelésű szempillaspirált. Az akció csak a MAC üzletekben érvényes! 

The Body Shop

November 25-27. között a The Body Shop legjobbjai egy limitált kiadású ajándék vászontáskában  40% kedvezménnyel lehetnek a tieid!

Pinkpanda

November 25-27. között 70 termékre akár 70% kedvezményt is adnak.  

Makeup Pláza

November 25-én több mint 200 termék lesz akciós! Köztük sok Sleek, Paese, Makeup Revolution termék is!

AVON

November 25-27. között  több termék is most extrán akciós az AVON-nál.

Douglas

November 25-én Rengeteg világmárkára 20+5% kedvezmény van az üzletben is és online is. Kód: BF2016

Marionnaud

November 25-27. között  több termék is most akciós, webshopos vásárláshoz ingyenes a szállítás. Illetve 3 termék online vásárlása esetén 20% kedvezményt. Kód: BLACK

Lush

A Lush idén egy "nemes" céllal kötötte össze a Black Friday-t. Mától megvásárolható az Error 404 fürdőbomba, mellyel az internet korlátozása ellen harcolunk. A vaníliakivonattól édes illatú fürdőbomba ára 1.590,- Ft. A #KeepItOn kampány célja, hogy ennek a limitált kiadású terméknek a teljes profitját összegyűjtve 250 000 fontot juttasson egy Digitális Alapnak, mely a #KeepItOn kampányt támogatja a világ minden részén.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása