Smink & Makeup

smashbox makeup Magyarországon

2016. december 09. Katushka

Néhány hete már robban kishazánkban a hír, hogy itthon is elérhető lesz a smashbox márka. A Douglas üzletekben lesz elérhető, vagyis néhányban, de egy lesz olyan, amiben a termékkínálat a legnagyobb lesz és ez az Aréna Plázában található Douglas. Kápárzatos rúzsok és szemhéjfestékek várják a sminkek szerelmeseit. Az alapozó családja is igen gazdag, így szinte mindenki talál szerintem magának megfelelő bázist és alapozót is. Nekem nemrég volt szerencsém néhány terméket kipróbálni a márkától, így most ezekről olvashattok kicsit részletesebben.

dsc_1075.JPG

Photo Op Eye Shadow - Focal Point

Igen széles a szemhéjfesték kínálata a márkának. találunk visszafogott és hangsúlyosabb színeket is. Ebben a trióban jól ötvözték az erőteljes és a visszafogott színeket. A három színből kettő fényes, de nem csillámos, a harmadik, a sötétbarna egy gyönyörű matt finishű szemhéjfesték. A fényes színek kicsit jobban porolnak szerintem mint az átlag, főleg a jobb oldali, rózsás szín. Nagyon szépen eldolgozhatóak egymással. A sötét barna szín nagyon jól alkalmas az árnyékolásra, illetve a tusvonal meghúzására egy nappali smink esetében. A mini palettában se tükör, se aplikátor nincs. Viszont tök jó, hogy átlátszó a teteje, így azonnal látjuk a színeit, amint a kezünkbe vesszük a terméket. Kettő az egyben, mert az előbb említett rózsás árnyalatot nagyon jól lehet pirosítóként is használni, ahogy én is tettem a sminkemnél.  

dsc_1066.jpg

dsc_1067_1.jpg

dsc_1073.jpg

dsc_1109.jpg

dsc_1110.jpg

Be Legendary Lipstick - Get Fired

Nagyon szép, mondhatni tökéletes piros rúzs. Vibráló a színe, így igen feltűnővé teszi a sminket. Nagyon enyhe, természetes fénye van. Közepesen tartós, de az evés-ivást sajnos nem bírja jól, így pótolni kell. Nem szárítja az ajkakat, kellemes viseletet biztosít. Mint általában igaz minden rúzsra, erre is, hogy használhatjuk pirosítóként is, ha az ujjbegyünkkel felveszünk belőle egy picit és eldolgozzuk az orcákon. Nagyon szép és természetes, "hegyi levegő+ hatást tudunk elérni vele, ha tartjuk magunkat ahhoz, hogy a kevesebb néha több. 

dsc_1070.jpg

dsc_1071.jpg

dsc_1075_2.jpg

img_8009.JPG

Full Exposure szempillaspirál

Klasszikus fekete szempillaspirál, viszonylag nagyobb, de nem "nagy bunkó" kefével. A festékanyag jól pigmentált, szép, drámai hatást lehet vele elérni. Tartós, nem lesz darabos felvitel után. Eltávolítani csakis kétfázisú lemosóval tudtam. Nagyon szép, individuális szálakat csinál, minimálisan tapadnak csak össze a szálak, de ez minden jobb szempillaspirálra is igaz.

 

dsc_1069_2.jpg

dsc_1113.jpg

A teljes összhatás pedig ilyen lett. Nem sikerült épp nappali viseletre, de látjátok, hogy például mit lehet kihozni belőle :)

dsc_1077.jpg

dsc_1082_2.jpg

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása