Smink & Makeup

Nőnapon minden hölgyet megillet a figyelmesség

2017. március 03. Katushka

Ez megint egy olyan téma, amit nem tudok könnyek nélkül megírni... Pár nap és itt a nőnap. Viszont vannak olyan Hölgyek, akik nem hogy nem kapnak odafigyelést, törődést, kedves szavakat, hanem sokkal inkább bántást, verést és sok minden mást, amit egy nő sem érdemel meg. Arról nem is beszélve, ami még súlyosabb szerintem, hogy ezek a nők édesanyák. Ha valakiket tisztelni, becsülni kell, akkor ők azok. Azok, akiknek volt bátorságuk, erejük elmenekülni egy olyan, adott esetben bántalmazó környezetből, ahonnan a gyermeküket is ki akarták menteni. 

nonap1.jpg

Azt gondolom, hogy mindenkinek jól esik a figyelmesség, de ők tényleg nem kaptak. Épp ezért arra gondoltam, hogy idén nőnap alkalmából küldök nekik pár csomagot, melyek kifejezetten hölgyeknek szól. Tudom, hogy nincs égető szüksége egy nőnek körömlakkra, hajfestékre, de mivel a blognak köszönhetően nekem sok minden van, amit nem tudok elhasználni, ezért úgy döntöttem, hogy meglepem ezeket a hölgyeket egy szépségcsomaggal, ha csak egy pillanat erejéig is, de kicsit jobban érezhetik magukat ebben a világban.

És itt szeretnélek Titeket is megkérni, hogy ha Nektek is van otthon felesleges, de BONTATLAN!!! szépségápolási terméketek, vagy bármi olyan dolog, aminek mi csajok örülni tudunk, akkor ha tehetitek, juttassátok el akár az Oltalom anyaotthonba, vagy más hasonló szervezethez, mert ilyen termékekre, ajándékokra nem biztos, hogy telik nekik. 

16938842_1291748860902677_7857119323518126984_n.jpg

Beszéltem az otthonnal és azt mondták, hogy szeretettel fogadnak ilyen és ehhez hasonló adományokat a Budapest 1086 Dankó utca 11. szám alatt.

És ne feledkezzünk meg a kicsikről, mert ezek mellett a nők mellett, legalább egy kisgyermek ott van! Tehát akinek van felesleges, természetesen jó állapotú gyerekjátéka, vagy bármi, ami a piciknek örömet okozhat, vagy az anyáknak segítség (pl. pelenka) azt is nyugodtan elviheti nekik. 

Ilyen felhívással fogok majd élni gyereknap és anyák napja alkalmából is! Így ha most nem, akkor talán akkor egy nagyobb szabású adománnyal tudjuk segíteni ezeket a csodálatos, erős NŐKET! 

A szervezet munkásságáról ezen az oldalon tovább olvashattok.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása