Smink & Makeup

PUPA PINK MUSE kollekció

2017. március 09. Katushka

A PINK MUSE a Pupa új, tavaszi sminkkollekciója, melyet egy szofisztikált, kedves, légies és kifinomultan nőies nő ihletett. A nude és a halvány rózsaszín színek egy új, elegánsabb és modernebb külsőben térnek vissza. Szatinos és fényes finish, gyengéd és finom tónusok jellemzik a Pink Muse kollekciót.

02.png

Az ajkak kristályként csillogó színekben pompáznak, a szemeket metál fényű, csillogó szemhéjpúderek és highlighterekkel alkotott fénypontok emelik ki. A körmökök árnyalatai a púderrózsaszíntől a barnáig terjednek és finom arany flitterek teszik őket még szebbekké, míg az arcot arany gyöngyök fénye világítja meg és varázsolja ellenállhatatlanná.

01.png

PINK MUSE – VAMP! PALETTE 4 szemhéjpúder – Folyékony por hatás.

Telt, tiszta színű és fényes, szatinos finishű szemhéjpúderek. Selymes és könnyen kenhető textúra, mely egyesíti a könnyű árnyékolhatóságot egy érzéki, hosszan tartó, „folyékony por“ hatású púder kromatikus színvilágával.

09.png 

Ajánlott ár 4 290 Ft

PINK MUSE – VAMP! METALLIC Metálfényű szemhéjpúder – kettős használat

A Vamp! Metallic drámaian metálos finishéhez egy eddig még soha nem látott ragyogás társul, a minden egyes használatkor meglepő „fémlemez hatás“ érdekében. Bársonyos textúrája simogatja a szemhéjat és hosszú időn át könnyű és kényelmes marad. Exkluzív 3D hatású pikkelyes díszítése egy igazi ékszerré teszi.

Kettős használat:

  • száraz applikátorral: kifinomult metálos hatás;
  • nedves applikátorral: extrém “fémlemez hatás”.

Ajánlott ár 3 290 Ft

08.png 

PINK MUSE INTENSE KOHL - Intenzív színű kajal ceruza

Tiszta és intenzív szín egész nap. Puha, krémes és gazdagon pigmentált textúra, mely könnyen húzható és egységes színt biztosít már az első réteg felvitelével.

 07.png

Ajánlott ár 2 590 Ft

PINK MUSE MISS PUPA GLOSS Extracsillogó szájfény – azonnal dúsabb ajkak

Hosszan tartó extrafényes, nedves ajak hatás és 3D volumen. Kellemes és krémes textúra, mely egy puha és kényelmes réteget képez az ajkakon anélkül, hogy ragacsossá tenné azokat.

 05.png

Ajánlott ár 2 590 Ft

PINK MUSE CHUBBY BALM Ajakbalzsam. Igény szerinti színhatás

Az ajkak természetes színét egy egyedülálló, “személyre szabott” színadagolással emeli ki. Puha és krémes textúráját különleges pigmentekkel dúsították, melyek az ajkak saját pH értéke szerint hatnak.

04.png

Ajánlott ár 2 590 Ft

PINK MUSE MISS PUPA Extrafényes, kristály hatású rúzs.

Könnyen kenhető és érzéki zselés textúra, mely kiemeli az ajkak teltségét és közben puhává és csábítóvá varázsolja őket. Abszolút fényes és kellemes formula, az ellenállhatatlan smink érdekében. 

06.png

Ajánlott ár 2 590 Ft

PINK MUSE CREAM HIGHLIGHTER Kompakt krém highlighter

Arany csillogású fénypontok emelik ki az arc sminkjének szépségét. Krémes, könnyen kenhető és satírozható textúra, extrafinom gyöngyeivel megvilágosítja és kiemeli az arc magas pontjait. Kellemes vanília illata gondoskodik az egyedülálló érzéki élményről.

10.png11.png

Ajánlott ár 5 190 Ft

PINK MUSE LASTING COLOR GEL Üveg hatású körömlakk

Polimerek különleges keveréke az extracsillogó, fényes finishű körmökért. A pigmentek magas koncentrációja garantálja a telt és egységes színt már az első réteg felvitelétől. Nem tartalmaz Toluént – Formaldehidet – DBP-t (dibutil-ftalátot) - Kámfort

pupa-pink-muse-smalti.jpg

Ajánlott ár 1 590 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása