Smink & Makeup

Pupa Milano Savanna nyári kollekció

2017. május 31. Katushka

Nyáron alap a bronzosítás, így az ilyen és ehhez hasonló árnyalatok. Viszont ez inkább a klasszikus bronzosítókra és szemhéjfestékekre igaz. Lakkokban például viszonylag ritkábban találkozunk ilyennel, a Pupa viszont most elhozta nekünk. A kollekció SAVANNA elnevezést kapta, mely valóban jól tükrözi az összeállítás hangulatát és színeit.  Az etnikai jellegű grafikákat háromdimenziós és tiszta, kifinomult stílusú formák díszítik. A könnyű textúrák háromdimenziós térhatású és meglepő érzékiségű fém kidolgozással egyesülnek. Kaki és dohány, illetve rozsdabarna árnyalatokhoz közelítő mély, barna és homok színű tónusok, melyek a napsütötte nyári napokon kiemelik a bőr borostyán színét.
pupa-milano-savanna-limited-edition_1.jpg

SAVANNA DUO EYES TWIST UP

Kajal – Szemceruza & Szemhéjfesték

 

A szemceruza határozott vonással keretbe foglalja a szemet, a kajal látványos intenzitással emeli ki a tekintetet. Krémes állag és olvadó textúra, "folyékony érzés" a szemhéjakon és a felső szempillán.

05_1_1.png

Szemhéjfesték: telt szín, fémes végeredmény. Krémes, bársonyos és rendkívül árnyalható textúra. Nem ragad.

Ára: 1 590 forint

SAVANNA 3D GOLD EYESHADOW

Tiszta Fény Hatású Szemhéjfesték

Rendkívüli gördülékenység, szuper fémes végeredmény. Fényes, krémes és több dimenziós. Tökéletesen tapad a szemhéjra.

04_1.png

Ára: 3 290 forint

SAVANNA BRONZE & HIGHLIGHTER

Napbarnított hatás. Könnyű és selymes textúra. Természetes barnaság és fél-matt végeredmény.

02_1.png

03_1.png

Ára: 4 590 forint

LASTING COLOR GEL

Üveg hatású körömlakk. Speciális Polimer keverék az ultra lakkozott, szélsőségesen fényes körmökért. Magas pigment koncentráció a gazdag és egyenletes színért már az első alkalmazástól. Nem tartalmaz Toluolt - Formaldehidet - DBP (dibutyl phthalate) – Kámfort.

Ára: 1 590 forint

07_1.png

GLITTERY SAND

Különleges hatású körömlakk. Egy csillogó és hihetetlen életerőt sugárzó szín fénypontok létrehozásához. Rendkívül finom gyöngyökkel és glitterrel dúsított összetétel a különleges csillogáshoz. Nem tartalmaz Toluolt - Formaldehidet - DBP (dibutyl phthalate) – Kámfort.

Ára: 1 590 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása