Smink & Makeup

Így tisztíthatod meg alaposan a bőröd

2017. szeptember 04. Katushka

Nem tudom Ti hogy vagytok vele. de nálam minden alkalommal, de főleg reggel, mikor áttörlöm az arcom az épp aktuális lemosóval majdhogy. Amikor van 5 percem, akkor végigmegyek a klasszikus 3 lépéses meneten, vagyis szappan-tonik-hidratáló kombón. De elő szokott fordulni, hogy még ennyi se fér bele (kövezzetek meg :) ) és akkor "csak" egy micellás vízzel átrobogok az arcomon és sokszor már ez is csodát tesz.

img_20170904_100053.jpg

A hatékony bőrápolás egyébként évszaktól és kortól függetlenül rendkívül fontos. Első lépése az alapos tisztítás, hiszen a megfelelően megtisztított és hidratált bőr könnyebben lélegzik és hatékonyabban fogadja be az oxigént. Az Eucerin DermatoCLEAN termékcsalád arctisztítói minden bőrtípuson alkalmazhatóak, a 3 az 1-ben Micellás arclemosó pedig klinikai tesztekkel igazoltan érzékeny bőrön és a szem környékén is használható. A termék eltávolít minden vízben oldódó sminket és egyéb szennyeződést, valamint engedi a bőrt lélegezni. Használata gyors és kényelmes, hiszen vízre sincs hozzá szükség. Három aktív hatóanyag innovatív kombinációját tartalmazza: az APG-komplex hatékonyan, mégis rendkívül gyengéden tisztít, a Glüko-glicerol természetes eredetű hidratáló, míg a Hialuronsav nagy nedvességmegkötő kapacitású bőrápoló. Ráadásul egy flakon ezentúl még tovább lehet otthonunk része, hiszen már nagyobb, 400 ml-es kiszerelésben is kapható.
dermatoclean_micellas_viz_400ml_1.jpg

Az Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás arclemosót bátran használhatjuk reggelente és esténként is. Reggel a faggyút, zsíros anyagot kell eltávolítanunk, melyet a bőr természetes módon termel éjszaka a kiszáradás ellen, a nap végén pedig nemcsak a faggyút, hanem az izzadságot és a sminket tüntetjük el. Vigyük fel egy vattakorongra a terméket, majd gyengéden töröljük át a szem környékét, az arcot, a nyakat, sőt a dekoltázst is. Mindezt addig ismételjük, amíg a vattakorong tiszta nem marad. Az eredmény érezhetően tiszta arcbőr, mely észrevehetően puhává és rugalmassá válik.

Ajánlott fogyasztói ára 4 990 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása