Smink & Makeup

Karácsonyi Dior összeállítások

2017. szeptember 06. Katushka

Igaz az ősz még csak most köszöntött be, de már képanyagokban megtekinthető néhány nagy márka karácsonyi kollekciója. Ezek közül az egyik a Dior, aki nagyon is szemrevaló kollekcióval, illetve ajánlattal állt elő. 

4 szettet állított össze, ami mindegyik jó választás lehet azoknak, akik ismerik és szeretik a márkát, illetve akik megengedhetik maguknak.

dior-holiday-2017-eyeshadow-palette.jpg

Az első szett, vagyis inkább összeállítás egy viszonylag jól kihasználható paletta, mely 5 árnyalatot tartalmat. Igaz ebből 4 fényes finishű, de kiegészítő palettának jó választás lehet. A kiszerelése kissé szokatlan az általában megvásárolható palettákhoz képest, mert olyan, mintha egy kis pénztárca lenne, így könnyen magunkkal vihetjük bárhova.

dior-holiday-2017-lip-gloss-set.jpg

A második összeállítás Dior Holiday 2017 Addict Lip Set nevet kapta, nevéből adódóan egy olyan szett, mely szájra való termékeket tartalmaz. Van közte teljes kiszerelésű és utazó méret is. Mindezt egy cuki kis piros neszeszerben.

dior-holiday-2017-set.jpg

A harmadik szett, a Dior Holiday 2017 Blue Set, egy kicsit már sokrétűbb, mert helyet kapott benne egy cushion alapozó, egy "sima" alapozó, bőrápolási termékek és rúzsok. Ezek szintén egy nagyon ízléses neszeszerben foglalnak helyet. 

dior-holiday-2017-brush-set.jpg

És végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlítenünk az ecset készletet, ami szintén egy nagyon gusztusos tartót kapott. Ebben megtalálható 5 darab ecset:

  • Púder ecset
  • Alapozó ecset
  • Lapos ecset
  • (nevezzük így) Rúzs ecset
  • Kis fejű satírozó ecset 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása