Smink & Makeup

Nyárból őszbe: sminkváltás

2017. szeptember 12. Katushka

Itt az ősz, épp ezért itt van az ideje annak is, hogy picit váltsunk. Nem csak az öltözködésünket érinti az évszakváltás, hanem a szépségápolási szokásainkat is. Ebben a posztban arról lesz szó, hogy milyen terméktípusokat érdemes lecserélni erre a szezonra.

How-To-Transition-Your-Makeup-bag-from-Summer-to-Fall-bop.jpg

1. A könnyű és élénk rúzsokat krémes, visszafogott árnyalatokra

Bár az erős színek sohasem mennek ki a divatból, a nyár élénk, fényes árnyalatait ilyenkor érdemes krémes formulákra és visszafogottabb árnyalatokra cserélni.

2. A bb krémet alapozóra

A bb és cc krémek alap darabok voltak a nyáron, most viszont ismét elérkezett az idő arra, hogy akár picit nehezebb, krémesebb alapozókat is használjunk. Én mondjuk maradok a Missha Signature Wrinkle Filler bb krémnél, mert annak pont olyan a fedése, amilyet én szeretek, de biztosan többször fogom púderrel fixálni, mint nyáron.

3. A fényes szemfestéket mattra

A fényes, fémes szemfestékek szintén alapvetőek voltak a nyári estéken, most ősszel viszont bátran használhatunk gazdag, matt árnyalatokat, például barnát, szilvát és áfonyát.

4. A nyári bronzot mesteri kontúrra

A bronzosítóról persze ősszel sem kell lemondani, de ahelyett, hogy ott használnánk, ahol a nap leginkább érte az arcunkat, inkább matt bronzosítót érdemes választani és szépen kontúrozni.

Ti megváltoztattátok már a sminkelési rutinotokat őszre?

via Makeup.com

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása