Smink & Makeup

Amit tudni érdemes a lézeres szőrtelenítésről

2017. szeptember 27. Katushka

Tegye fel a kezét az, akinek hagyta már el az a mondat a száját, hogy "Elegem van már a szőrtelenítésből!". Ugye-ugye? :) Jó pár megoldás létezik a nem kívánt szőrszálak eltávolítására. Van amelyik gyors megoldás, de nem annyira tartós, de legalább nem fáj. Van olyan is, ami körülményesebb, picit tartósabb, de legalább fáj is... A nyár ebből a szempontból igazi szívás, mert a kis ruhákban, bikinikben igazán nehéz elrejteni a nem kívánt szőrzetet.

21558684_361719450931901_6405548791930883593_n.png

Az is szinte biztos, hogy szinte mindenki hallott már a lézeres szőrtelenítésről, de pontosan nem tudja, hogy mit is várhatunk tőle. Noss van pár olyan infó, amit mindenképp érdemes helyretenni a fejekben, mielőtt valaki belekezd egy kezelés sorozatba.

Nem árt tudni, hogy az adott kezelést milyen géppel végzik!

A SharpLight FormaxPlus készüléke a legujjabb fejlesztésű DPC ( Dynamic Pulse Light) technológiával dolgozik, fájdalom mentessé téve a lézeres kezelést és maximális eredményt produkálva. A kezelés semmilyen utókezelést nem igényel. Vannak persze egyéb gépek is, de sajnos azok a korábbi technológiáknak köszönhetően nem hoznak olyan eredményt, amit várnánk.

22016558_10215328919318848_356822614_n.jpg

Fáj, vagy sem?

A válasz ebben az esetben szubjektív, de én inkább azt mondanám, hogy nem fáj! Nyilván érez valami pici kellemetlennek nevezhető érzést az ember, de a környékén sincs például egy gyantázás kellemetlenségéhez. A FormaxPlus lézeres szőrtelenitő gép kezelő feje egy speciálisan kifejlesztett úgynevezett Conatact Cooling technikával dolgozik, amely már a lézer fény kibocsájtásakor hűsíti a bőrt, így az égő fájdalom érzés elmarad!

Bárkin végezhető a kezelés?

Nem! Nagyon fontos tisztába lenni azzal, hogy kin végezhető lézeres kezelés. Sajnos itthon több helyen is belefutottam olyanba, hogy például az egyik legfontosabb kérdést, ami abszolúte kizáró ok, nem kérdezik meg, hogy az illető hölgy terhes e vagy szoptat e. Ha ilyen helyzet áll fenn, akkor nem végezhető el a kezelés! Szoptatás befejezése után is legkorábban csak 3 hónappal később.

Az is nagyon fontos, hogy a kezelést követően nem érheti napfény a kezelt területet, illetve a kezelés ideje alatt az érintett területet csak borotvával lehet szőrteleníteni.

Végleges lesz az eredmény?

Végleges szőrtelenítés nem létezik. Csak tartós! Ez nagyon fontos és nem összekeverendő! Sokan sajnos így hirdetik magukat a nagyobb bevétel reményében, de ez egyértelműen a fogyasztók megtévesztése. A lézeres kezeléssel hosszú időre ki lehet irtani a szőrszálak legnagyobb részét, a megmaradó szálak pedig jóval gyengébbek lesznek és lassabban fognak nőni, de örökre nem tűnnek el. Viszont a tartóssága években mérhető! Aki mást mond, az valótlant állít.

Hány kezelésre van szükség?
 
A kezelések mennyisége a kezelendő terület méretétől függ. A szőrszálak növekedésének sebessége testrészenként eltér, ezért a kezelések számát ez is nagymértékben befolyásolja. Általánosan minimum 6-8 kezelésre lehet számítani, amelyekre 4-6 hetente kerül sor, ez alól kivételt képez a nyári, naposabb időszak.

További részletekért, információért kattints ide!  

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása