Smink & Makeup

Nyereményjáték - Skin Laser tartós szőrtelenítés

2017. szeptember 29. Katushka

Pár napja már olvashattatok egy részletesebb posztot a lézeres szőrtelenítésről. Nagyon fontos, hogy körültekintően válasszunk kezelő helyet, mert sajnos vannak kóklerek ezen a területen, akik nem kérdeznek semmit az egészségi állapotunkról, csak a nagy pénz reményében kezelik a vendégeket. Sajnos van olyan, aki még védő szemüveget sem ad a páciensnek.

Épp ezért örülök, hogy végre találtam a Skink Laser szalont, egy olyan helyet, ahol maximálisan biztonságban érzem magam és azt is biztosan tudom, hogy itt nem csak a lehúzásról van szó, hanem valóban a kezelők is hatékonyan végzik a munkájukat! 

21558684_361719450931901_6405548791930883593_n.png

Ezért én magam is merem adni a nevem a garanciához, de azt is érdemes tudni, hogy a kezelés hatékonysága rajtunk is múlik. Ehhez csak pár apróságot kell betartani és akkor tényleg hosszú időre elköszönhetünk a nem kívánt szőrszálaktól. Ilyen tanács például a teljesség igénye nélkül:

  • Végig kell csinálni a kezelés sorozatot
  • A kezelések között csak borotvával lehet az adott területet szőrteleníteni
  • Ha bármi egészségügyi problémánk van, akkor arról tájékoztatni kell a kezelőt
  • Nem szabad napra menni a kezelés ideje alatt, ezért javasolt a kezeléseket ősztől tavaszig csinálni.

Most Ti is lehetőséget kaptok arra, hogy kipróbáljátok ezt a hatékony és tartós szőrtelenítési megoldást. A mai napon elindul egy nyereményjáték, ahol is egy szerencsés nyertest kisorsolok a helyesen válaszolók között, aki 3 ingyenes alkalmat kap a hónalj szőrtelenítésre és magával vihet plusz egy főt, aki pedig kap egy ingyenes alkalmat hónalj szőrtelenítésre. Ezen kívül az a nyertes, akit kisorsolok egy 5 darabos PUPA sminkcsomagot is kap, ami nem lesz akármilyen ;) 

pupa-logo.jpg

A játék beugró kérdésére az alábbi linken kaptok választ.

A játék most indul és 2017. 09. 06-ig tart. 

 

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatom el a nyertesnek, akit emailben fogok értesíteni október 8-ig. A nyertes október 10-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása