Smink & Makeup

PUPA Privée kollekció

2017. október 23. Katushka

Egy kifinomult, felnőtt és a luxust kedvelő nő, aki biztos és tudatában van egyediségének. Imádja szemlére tenni merész, ugyanakkor kifinomult eleganciáját. Mindezt keretbe foglalják az egyedi, feltűnő, ugyanakkor mértékletes kellékek. Kalapok és felöltők, ékszerek és bőráruk összetéveszthetetlen stílus harmóniában keverednek egymással. A szarvasbőr és a velúr csodálatosan párosulnak az értékes, fényűző, puha gyapjúkkal. A krokodil textúra mindezt időtlen anyag töredékekkel teszi még élénkebbé.

03.png

Meleg és gazdag színek, mélybarna és bordó árnyalatok, melyek a teveszín és a méz borostyán színárnyalataihoz közelítenek. A szemeket a barna és a burgundi tiszta árnyalatai teszik intenzívvé ragyogó és sokoldalú fénnyel, a mély rubinvörös és vinil hatású ajkak kiemelkednek a gyengéden megvilágított bőrön. A kezeket egy olyan színskála emeli ki, amely a bor színárnyalatait idézi fel, miközben azt kristály kelyhekbe deríti.

COLLECTION PRIVEE EYESHADOW
Tiszta színű szemhéjfesték. Egy telt színű szemhéjfesték az új, sokoldalú,3D térhatású fénnyel ragyogó tekintetért.
Váratlanul krémes állagú, kompakt textúra, mely elolvad a szemhéjon és tiszta gyöngy hatású, abszolút színnel ajándékoz meg. Rendkívüli gördülékenység, szuper fémes végeredményt ad.

Ajánlott ár 2 890 Ft

  • 001 Luxury Copper
  • 002 Intense Brown
  • 003 Exclusive Burgundy

04_2.png

05_1.png

06_1.png

MADE TO LAST DEFINITION EYES
Automata szemceruza – Extrém tartós, vízálló. Rendkívül tartós és krémes állagú, gördülékeny, könnyen árnyalható automata vízálló szemceruza, mely tökéletesen tapad a szemhéjra az abszolút komfortérzetért.
A szemeket intenzív és vibráló színű, precíz kihúzás teszi intenzívvé. Tökéletesen vízálló és no transfer hatás a kompromisszum mentes tökéletességért.
Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.
Paraben Free.

  • 205C Intense Brown
  • 206C Exclusive Burgundy

07_2.png

Ajánlott ár 2 590 Ft

MADE TO LAST LIP DUO
Folyékony rúzs Vízálló tartós Szín & Top Coat
1.Folyékony rúzs
Nagy teljesítményű polimerekkel dúsított ellenállhatatlan folyékony rúzs, mely tökéletes tapadást és telt színt biztosít. Gyorsan száradó, vékony rétegű textúra. Telt és azonnali színt, illetve extrém tartósságot kölcsönöz.
2. Topcoat
Szilikonokkal és viaszokkal dúsított összetétel melyek rendkívüli komfortérzetet és ultra csillogású végeredményt biztosítanak. Azonnali komfortérzetet biztosít és vékony, nem ragacsos réteget képez; kiemeli és fényessé teszi az
alapszínt.
Bőrgyógyászatilag tesztelt.

  • 013C Opulent Red
  • 014C Exclusive Burgundy

09_1.png

Ajánlott ár 3 290 Ft

COLLECTION PRIVEE HIGHLIGHTER
Fénnyel elárasztott arc világosító. Az arc kiemelkedő részeire alkalmazva a bőrt "színarany" ragyogással világítja meg és értékes aranyozott hatást hoz létre. A könnyű és selymes textúra gyorsan olvad az arcon, új háromdimenziós hatást kölcsönözve neki. Új "terrakotta hatású" 3D dekoráció
Bőrgyógyászatilag tesztelt

  • 001 Collection Privèe

08_1.png

Ajánlott ár 5 190 Ft

Üveghatású körömlakk

2 új szín, melyek tökéletes összhangban vannak a rúzsokkal.

  • Opulent Red
  • Exclusive Burgundy

10_1.png

Ajánlott ár 1 590 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása