Smink & Makeup

PUPA LIKE A DOLL LUMINYS pirosító kollekció

2017. október 25. Katushka

A Pupa telt színű arcpirosítója, melyet azért fejlesztettek ki, hogy rendkívüli ragyogó hatást kölcsönözzön az arcnak! A puha és selymes, ultra finomságú, értékes gyöngyökkel dúsított textúra színt kölcsönöz az orcáknak és a járomcsontoknak, hihetetlenül ragyogó árnyalatokkal kiemelve őket.

blush_4.jpg

A különleges égetett technológia a termékben "fogva tartja" a vizet úgy, hogy a szín és a gyöngyök megőrizzék eredeti ragyogásukat. Érintése puha és kellemesen selymes. Antioxidáns és hidratáló hatású E-vitaminnal és Jojoba olajjal van dúsítva.

  • Alacsony allergia kockázat
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Parabén mentes
  • Olaszországban készült

Like A Doll Luminys Blush 9 színárnyalatban áll rendelkezésre:

pupa_1.jpg

Ajánlott ár 3 290 Ft

MAKE UP TIPS BY GIORGIO FORGANI

Az arcbőr színezéséhez: egy kis mennyiségű terméket kell kivenni a Round Blusher Brush ecsettel, fel kell vinni az arcpirosítót a járomcsontokra, az orcáktól a halántékok irányába haladva és vissza.

Az arc kiemelkedő részeinek kihangsúlyozásához: egy kis mennyiségű terméket kell kivenni a Slanted Blusher Brush ecsettel, az arcpirosítót a járomcsont alá kell felvinni, követve annak formáját az arc közepétől kifelé haladva. Az igazi sminkmesterhez méltó eredmény érdekében a Professional Brush termékcsalád Slanted Blusher Brush és Round Blusher Brush ecseteket kell használni.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása