Smink & Makeup

Bőrfeszesítés komolyabb beavatkozás nélkül - Kipróbáltuk és tényleg működik!

2020. február 25. Katushka

Nagyon sokan olvastátok azt a posztomat, amit az arckezelésemről írtam, azóta sokan ki is próbáltátok és mind-mind nagyon elégedettek voltatok. Nemrég volt anyák napja és úgy gondoltam, hogy meglepem az anyukámat egy olyan kezeléssel, amilyen még sosem volt neki és ezzel egybekötve egy csajos napot tölthettünk együtt. Nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen lesz az eredmény és azt kell mondjam, hogy egy alkalom után olyan látványos volt a végeredmény, hogy ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, aki úgy érzi, hogy már picit megereszkedett a bőre és szeretne pár órát teljesen ellazulni. Ebben a posztban részletesen le fogom írni, hogy milyen a Hydradermie Lift méregtelenítő, feszesítő kezelés menete és a végén azt is látni fogjátok, hogy milyen lett az anyukám arca a kezelés után. Ebben Richter Margó segítségét kértem, mert én annyira ehhez nem értek, ő pedig szakszerűen leírta nekem, hogy mikor milyen anyagokat használt a kezelés során.

Guinot hydra face_1.jpg

Anyukám arcát első lépésben megtisztította tisztító tejjel és tonikkal. Az minden kezelés első lépése.

Guinot Lait Hydra Comfort milk.jpgGuinot lotion Hydra comfort tonik.jpgRadírozás avagy az elszarusodott hámréteg eltávolítása ezzel a biológiai radírral. Ezt az arcon és a dekoltázson is használta Margó. A termékben található gyümölcssavak biológiai úton feloldják az elszarusodott réteget. Nagyon kíméletes, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.

Guinot gommage biologique gél.jpg

DSC09703.JPG

Ezután a két gömb elektróda segítségével elektromos kezelést végzett, először méregtelenítette a bőrt, majd izomstimulációt-izomtornát végzett. Ezek a szérum gélek nagy százalékban tartalmaznak aktív hatóanyagokat.

  • Hatóanyagaik: hyaluron sav, aminosavak, vitaminok (C,E,F), ATP (sejt energia)
  • Hatásai a bőrre: regenerál, ránctalanít, hidratál, sejtmegújító, antioxidáns

Guinot hydra eye.jpgGuinot hydra face.jpgDSC09709.JPG

DSC09718.JPG

DSC09721.JPG

Ezután ezzel a termékkel modellázs masszázst végzett az arcon és dekoltázson. Ez a masszázs megint az a spéci masszázs volt, ami szerintem Margó specialitása. Anyunak nagyon sokat áradoztam róla és kíváncsi volt, hogy ez milyen is valójában. A saját beszámolójában erről az érzésről ő is részletesebben írt. 

  • Hatóanyagai: Hydrocyte complex (hidratálás), 56 aktív hatóanyag (sejtek élettani funkcióját javítja), dynalift (feszesítés), shea vaj (táplálás)

DSC09744.JPG

A kezelés végén pakolásokat helyezett fel. A szem környékére a Masque Yeux-ot, amely kisimítja a szem környéki hajszálráncokat. Az arc a nyak és a dekoltázs területére az Energie Lift maszkot, amely javítja a bőr élettani funkcióit, stimulálja a kollagén termelődést és energiával tölti fel a bőrt. 

Guinot masque lift.jpg

Ez a kezelés egy alkalom után is szerintem nagyon látványos eredményt produkált, de Margó elmondása szerint egy kezeléssorozattal (hetente kétszer, összesen 4-6 alkalommal, utána fenntartó kezelés havi egy alkalommal) sokkal hosszabban tartó hatást lehet elérni. Leginkább 30+os hölgyeknek javasolt ez a kezelés. 

És a beígért előtte utána kép anyukámról

Facelift.jpg

És akkor az anyukám által írt személyes beszámoló, mert ő érezte igazán, hogy milyen is maga a kezelés:

Ahogy múlik az idő egyre  többet kell törődnöm a bőrömmel és az izmaim feszességével. Napok múlva 60 éves leszek, és az idő nem múlik nyomtalanul. Ezért nagyon örültem amikor a kislányom anyák napjára meglepett egy kezeléssel. Szép szalonban kellemes és megnyugtató hangulat és kedves kozmetikus fogadott. A kedvessége mellett a határozottsága és a szakmai ismerete meggyőzött arról, hogy jó helyen vagyok és az "érett bőrömön" is látszani fog a kezelés hatása.

Folyamatosan mondta, hogy mit és miért csinál az arcomon. Csodálatos volt a masszázs. Az elektromos kezelés nem volt fájdalmas még kellemetlen sem, pedig a legmagasabb fokozaton folyt. Az arcizmaimban határozott és jó érzetű mozgás volt. A kezelés végén az eredmény látványos volt. A szemem alatti ödémák kisimultak és az arcom kritikus részein is a megereszkedések csökkentek.

Azt ajánlom, hogy próbáljátok ki akár fiatalok vagy már érettebbek, nők vagy férfiak vagytok. Persze ez a kezelés önmagában nem tesz csodát, legyetek rendben önmagatokkal és akkor ez nagy segítség lesz.

Elégedetten távoztunk a szalonból, csak egy halvány csalódásom volt, hogy a másfél óra olyan hamar eltelt.
Jöhetett a fincsi ebéd és egy klassz délután a lányommal. :)

A kezelés áráról és egyéb szolgáltatásról itt tudtok tovább tájékozódni.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása