Smink & Makeup

Sleek nude kollekció

2011. október 19. Katushka

Pár hete megjelent a Sleek egyik új kollekciója, a Nude kollekció. Három részből áll a szett, egy pirosítóból, egy színezett ajakápolóból és egy 12-es szemfesték paletta.

A pirosító - Suede - enyhén barnás-narancsos árnyalat. A világos bőrtónusnak pirosítónak ajánlanám, a sötétebb bőrűek pedig használhatják kontúrnak is. Matt, préselt pirosítóról van szó.

 

A szájfénynek - Bare Minimum - nagyon kellemes illata van. Extra hidratáló hatású, az avokádó, jojoba és édes-mandula olajnak köszönhetően. Fényvédőt tartalmat (SPF15), illetve A,- C,- E- vitaminokat tartalmaz. Nagyon szép fénye van. Színe nincs sok, csak minimális, az is inkább testszínű. Használható magában és rúzs felett viselve is.

 

A szemfesték paletta - Au Naturel - 12 színt tartalmaz. 8 matt árnyalatot és 4 selyemfényű árnyalatot tartalmaz. Tökéletesen passzol az őszhöz színeit tekintve, sötétebb és világosabb barna színeket tartalmaz. Készíthetünk világosabb, visszafogottabb, vagy dögös party sminket is. A paletta tartalmaz egy két végű szivacsos aplikátort. Egytől egyig nagyon jól használható színek.

A kollekció állandó része lesz a Sleek termékcsaládnak.

És a smink, amit kizárólag ezekkel a termékekkel készítettem.                                         

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása