Smink & Makeup

Artdeco karácsony - "Forever Glam" kollekció

2011. november 21. Katushka

Egyre  közeleg a karácsony, és a karácsonyi kollekcióknak még mindig nincs vége. Az Artdeco is előrukkolt egy nagyon szép kollekcióval, ami az egyik legnagyobb kedvencem ebben a szezonban, mert csillog csillog és csillog :). Ez nem más mint a Forever Glam kollekció.

Nagyon sok részből áll a kollekció. Ami a legnagyobb kedvencem az a két paletta, ami már kiszerelésében is nagyon nagyon szép. Elvileg highlighterként funkcionálnak, barna tényleg szép highlighterként is, de a kék palettát inkább tényleg csak szemre fölvíve tudnám elképzelni. Selymes textúrájának köszönhetően nagyon könnyű a felvitel. Apró csillámjainak köszönhetően órákon át ragyog a bőrön. Mind a két palettában három árnyalat található, ezzel kielégítve sokak igényét. Kiszerelését tekintve egy nagyon igényes termékről van szó. Nagyon szépen nyomott, a drágakövek mintája ugyan úgy visszaköszön, mint a ragyogás.

( a képen sajnos nem látszik a csillogás, de higgyétek el, csillog az :) )

 Ha a "tetszési" sorrendben a második nálam a csillámkrém. Ezt egy Artdecos kis tartóban lehet beszerezni, ami szintén mágneses, mint a legtöbb termékük, ezáltal könnyen beilleszthető bármelyik Artdecos- boxba . Sűrű, krémes állagú. Átlátszónak mondanám, minimális pigmenttel, és nagyon nagyon sok csillámmal :) Ez használható arcra, highlighternek, szájra is, enyhe fénynek/csillámnak, és szerintem a szemhéjon is megállja a helyét, de akár dekoltázsra is. Nagyon kényelmes viselet és érzékeny bőrűek is használhatják.

A harmadik a listámon a gyémánt és drágakő képekkel díszített boxok: Beauty Box Duo és Beauty Box Quattro. A duóba értelemszerűen két utántöltő fér, a quattroba pedig 4 kis utántöltő (camouflage, szemhéjpúder, pirosító, stb.). A boxok tükröt tartalmaznak, ezért pl. a táskába, vagy utazáshoz nagyon praktikus darab, mert mindent bele lehet tenni amire szükségünk lehet.

Ami pedig nélkülözhetetlen egy Artdeco karácsonyi csomagban az a különálló/kombinálható szemhéjpúderek. Ezek közül is van olyan melyek állandóak, és van olyan ami új kiadás.

(Felső sor: 602 - Frosty black start; 605 - Silver grey start; 608 - Glam star white; 610 - Glam start platinum; 626 - Champagne star

Alsó sor: 650 - Glam star green; 660 - Glam star blue; 665 - Glam start deep violet; 667 - Glam star metalic lilac; 670 - Deep violet star; 679 - Soft lilac star; 684 - Glam star rosy shimmer)

 Ezeket a termékeket megnézhetitek és megvásárolhatjátok bármelyik Douglas-ban és Marionnaud-ban, de aki kényelmesebb, az a Webshopon keresztül is szemezgethet :)

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása