Smink & Makeup

Kipróbáltuk a Gerovital Plant hidratáló nappali arckrémet

2011. november 21. blondiegirl

Lassacskán beköszönt a tél és ezzel a mindennapok szépségápolási rutinjai is változnak, például több figyelmet fordítunk bőrünk hidratálására. Bemutatjuk nektek az általunk legutóbb kipróbált Gerovital Plant hidratáló nappali arckrémet. A tájékoztató szerint a krém mentes a vegyi anyagoktól, mesterséges illatanyagoktól, tartósítószerektől, és nem tesztelték állatokon

Összetevői
Legfontosabb alapanyaga a bio havasigyopár-kivonat, és az erdélyi flóra gyógynövényeiből nyert Herbatonic komplex. A havasi gyopár antioxidáns hatással rendelkezik. A Herbatonic komplex olyan elismert gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint az orbáncfű, a zsurló, a kakukkfű, a mályva és a cickafark. Azonban, ha figyelmesen megnézzük a dobozát, megtaláljuk az összetevők közt a BHA mozaikszót is. Ez a butylated hydroxyanisole rövidítése, ami mesterséges antioxidáns és tartósítószerként használják.

Csomagolása
A doboza letisztult, elegáns: szépen kidolgozott dombornyomott feliratok vannak rajta. A krém ezzel szemben egy olcsó hatású műanyag tégelyben van. Mivel a termék ára igen kedvező, ez szerintem megbocsátható.

Illata
Hallottam már korábban a termékcsaládról, és sokan dicsérik az illatát, ezért nagy várakozással nyitottam ki. A férjem szerint ez a legjobb illatú hidratálóm, szemben az összes többivel, ami neki mind büdös. Nekem nem ennyire jó a véleményem róla, a szaga engem háztartási vegyszerre emlékeztet.

Hatása
Az én bőröm szerencsére nem igényel gyakori krémezést, inkább csak a nagy téli zimankóban. A teszt során megtisztított bőrre vittem fel a krémet és pár nap tapasztalata azt mutatja, hogy kiváló hatása van, a bőr érezhetően puhább és homogénebb lesz. Állaga nem zsíros, hamar beszívódik, viszont a hidratáló hatás sem tart sokáig.

Összegzés
Azoknak ajánlom, akik a reggeli sminkelés előtt egy könnyű krémmel szeretnék kényeztetni az arcbőrüket anélkül, hogy elnehezítenék azt. Ajánlom férfiaknak is az uniszex gyógynövényes illat miatt, és azért, mert a gyors beszívódás nem kelti bennük a hosszan tartó maszk érzését.

Elérhetősége
A Gerovital arckrém az Auchanban és a DM üzletekben kapható.  

Ajánlott fogyasztói ár:
1490 Ft

Értékelés:

  • Termék: 4/5
  • Összetevők: 4/5
  • Használat: 5/5
  • Hatás: 4/5
  • Illat: 3/5
  • Csomagolás: 3/5
  • Ár-érték arány: 5/5

A krémet a Farmec cég magyarországi kommunikációs ügynökségétől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása