Smink & Makeup

Teszteltük a MAC márciusi kollekcióit

2012. február 29. Katushka

Márciusban 3 új limitált kollekcióval találkozhatunk a MAC boltokban, a MAC Vera, MAC Chenman; Shop MAC, Cook MAC.

Ezek közül a kollekciók közül most a kedvenceimről láthattok pár tesztet.

MAC Vera

A pirosítók, amik erősen highlighter jellegűek. A kiszerelésük nagyon tetszik. Könnyen használható belőle csak egy-egy szín, de akár keverhetjük is őket. Az egyik egy barnásabb árnyalatú pirosító, a másik inkább rózsás.

(Sunday Afternoon; Flower fantasy)

(Flower Fantasy)

Ugyanennek a kollekciónak az elemei a metál pigmentek. Ezek közül nálam a Butterfly Party piramis nyert. Az egy dolog, hogy nagyon szép metálos fényük van, de olyan szépen csillognak, hogy alig hittem el. :)

Szintén nagy sikert arattak nálam a kollekció metálos ceruzái. Szintén metálfényűek apró pici csillámokkal. Krémes állaguknak köszönhetően nagyon szépen el lehet őket dolgozni.

A Plush Glass-ok is nagyon kis szépek, habár nem túl erős fedésűek, ezért ezeket nem kenegettem magamra :)

MAC Chenman

Ebben a kollekcióban egy szerelem született. A Force of Love rúzs és szájfény. Teljesen nyári hangulatúak.

MAC Shop

Ennél a kollekciónál nagyon kíváncsi voltam a szemhéjpúderekre, de őszintén szólva élőben annyira nem volt meggyőző, de ízlések és pofonok. Nah de a csókálló szájfények és a rúzsok!!! :) Tökéletesek! Elképesztően pigmentáltak, és tényleg nagyon tartósak.

 

Úgy érzem, hogy pár szót azért a krémes pirosítók is érdemelnek. Szép, élénk színük van. Lehet hogy a narancsos szín ránézésre most egy kicsit "tömény" de ha ez szépen fel van hordva, és el van dolgozva, akkor nagyon szép pírt alkothatunk.

(sajnos a fények elég silányak :( )

MAC Cook

Ebben a kollekcióban a krémes tusok fogtak meg igazán, mert nagyon szép, kifinomult színeket alkottak. A feketét leszámítva mindegyikben találhatók apró pici csillámok, amik önmagukban nem olyan látványosak, de összehatásában nagyon szépek.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása