Smink & Makeup

Teszt - MAC Vera Pearlglide Intense Eye Liner

2012. március 05. Katushka

A héten bemutatták a MAC új kollekcióit és az igazi és a legnagyobb szerelem a metálfényű csillámos MAC Vera ceruzák. Nagyon szép élénk színűek, extrém módon pigmentáltak, és olyan csodásan csillognak, hogy én még ilyet nem láttam.

Nagyon puha, nagyon lágy. Könnyen lehet vele dolgozni. Lágyságának köszönhetően szépen el lehet satírozni, csak arra kell ügyelni hogy gyorsan cselekedjünk, mivel hamar szárad, és ha egyszer megszáradt, akkor már sok mindent nem tudunk vele kezdeni, úgy marad, ahogy felvittük. Nagyon szép egy egységes vonalban is, pl a vízvonalon, de a csillogását akkor adja meg igazán, ha egy picit eldolgozzuk. Nagyon érdekes, hogy nem rendelkezik azzal a negatív tulajdonsággal, hogy igaz csillámos, de ha eldolgozzuk, akkor már sokkal kevésbé csillog. Nos, ezzel pont fordítva van, akkor csillog csak igazán :)

Ezekkel a ceruzákkal maximálisan elégedett vagyok. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A többi szín is nagyon nagyon szép... :( sajnos, uh azon gondolkozom, hogy ha még van, akkor azokból is beszerzek egyet.

Nektek mi a véleményetek? Titeket meggyőzött  

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása