Smink & Makeup

Clinique Age Defense BB krém

2012. április 16. Katushka

A Clinique is végre kijött a már sokak által várt BB krémjével!

Amit várhatunk tőle:

Tökéletesíti és ragyogóvá teszi a bőrt, emellett segít megelőzni az öregedés idő előtti jeleinek kialakulását. Nem ránctalanító krém, tehát nem csak azoknak ajánlott, akiknek már esetleg nagyobb, mélyebb rácai vannak, de persze azok a hölgyek is nyugodtan használhatják. Egyedülálló optikai keveréke láthatóan enyhíti az apró ráncokat és vonalakat, miközben a krém nyugtató és hidratáló hatása révén teszi fiatalosabbá a bőrt. A krém segíti a bőr egyensúlyának megőrzését, a faggyútermelés szabályozása révén gátolja meg a bőr kifényesedését és teszi tartóssá az alapozót.

Minden bőrtípusra használható, még az érzékeny bőrre is. Fedőképessége a közepestől az erősig terjed, a bőrhibákat természetes hatást keltve halványítja el. 

A krém természetesen tartalmaz fényvédőt (SPF 30)!

Technológia:

  • Az E vitamin hatékony antioxidánsként védi a bőrt a kollagén lebomlását kiváltó környezeti agresszoroktól, beleértve a napsugarakat is.
  • A koffein hűsíti és nyugtatja az irritált bőrt, miközben stimulálja a bőrt és láthatóan enyhíti a ráncokat, vonalakat.
  • A Glycyrrhetinic sav enyhíti a belső és külső strasszhatások révén fellépő bőrirritációt.
  • A Trehalose, Carboxylic sav és nátrium hyaluronate alkotta hidratáló keverék fokozza a hidratálást, segíti a bőr egyensúlyának megőrzését és kellemes érzetet biztosít a bőrnek a nap folyamán.
  • A hínárból nyert Laminaria Saccharine kivonat szabályozza a faggyútermelést.

Allergiateszttel vizsgált és 100% illatanyagmentes. Olajmentes. Nem okoz aknét. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Ajánlott fogyasztói ára: 6 700 forint (40 ml)

Megvásárolható májustól a Clinique szaküzleteiben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása