Smink & Makeup

Cuki kis nyári lakkok a L'Oreal Paris-tól: Color Riche Le Vernis kollekció

2012. május 16. spacegirl

A L'Oreal Paris egy vadiúj, 20 darabos körömlakk kollekcióval készült a nyárra. A színeket Orrea Light, a L'Oreal Paris új színdizájnere álmodta meg. Az izgalmas színek mellett nekem mondjuk nagyon tetszik bennük az, hogy kicsik - ez az a lakk, aminek biztos nem fog a fele beszáradni!

Az új kollekció vezető színei Orrea Light szerint:

L'Oreal Paris Color Riche Le Vernis 613, 205, 604

613: Color Riche Le Vernis Blue Reef
„Ez egy kifinomult, meglepő és avantagard szín”

205: Color Riche Le Vernis Rose Bagatelle
„A tökéletes natúr árnyalat a mindennapokra”

604: Color Riche Le Vernis  „Mert megérdemlem” árnyalat
„Ez egy újfajta színkifejezés, a levendula és a szürke keveréke. Én nagyon optimistának, nagyon elegánsnak találom… Mert mindannyian megérdemeljük!”

A 604-es árnyalatra egy kedves kolleginám azonnal lecsapott, úgyhogy az ő tapasztalatait is megosztom veletek!

"Először a körömlakk színe tetszett meg, véleményem szerint a szokatlan, ugyanakkor visszafogott kékesszürke árnyalat összességében kellemesen extravagáns hatást kelt. Az állaga is meggyőző: könnyed, gyorsan szárad, így pillanatok alatt készen lehetünk, és több időnk jut a sminkelésre. Egy rétegben nem fed tökéletesen, ezért inkább két-három réteget kentem fel. A hűvös árnyalat sokféle színnel kombinálható, így nem kell minden nap új körömlakkot választanom, ami éppen megy az aznapi öltözetemhez. Tarka, nyári felsők, színes kiegészítők mellett is jól mutat. A tartósságát illetően sem lehet panasz, a lakk kiállta a hétvégi házimunka próbáját és a negyedik napon is kopásmentes maradt."
- Timi

Az új lakkok ajánlott fogyasztói ára 1.299 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása