Smink & Makeup

IsaDora Papagayo kollekció - színkavalkád nyárra

2012. június 25. Katushka

Az IsaDora nyári kollekciója szintén, mint ahogy már másokról is olvashattunk, extra színes kollekcióval jött ki. Ez a kollekció a Papagayo nevet kapta. Nem nehéz összerakni az összefüggést :) a kollekció legalább annyira színes mint a papagájok :)

Papagayo_image.jpg

Biztosan állítom, hogy a kollekció minden eleme élénk, telt színű és erősen pigmentált, legyen szó, akár a rúzsokról, akár a lakkokról.

Körömlakkok

Ezeknek a lakkoknak kiemelendő tulajdonsága, hogy már egy rétegben is szép fedést biztosítanak, gyorsan szárad (kb. 4 perc) és a legdurvább kiképzés mellett is bírják 1-1,5 hétig.

isadora-wonder-nail.jpg

(Hot Hibiscus 735; Bird of Paradise 734; Papagayo Blue 732; Paradide Green 733)

Ára: 2 290 forint

Rúzsok

Erősen pigmentált rúzsok két szupernyári árnyalatban, melyek természetesen hidratálót tartalmaznak, tehát ápolja az ajkakat. 

papagayo_ruzsok.jpg

(Tropical Pink 162; Coral Glow 163)

Ára: 3 290 forint

Szájkontúr ceruzák

Két élénk árnyalatú ceruza a két élénk árnyalatú rúzshoz :) Nagyon sok hölgynek sajnos nem túl karakteres a szája, ezért ők emiatt is használnak a rúzsukhoz passzoló szájkontúr ceruzát. Akinek viszont elég éles a szájkontúr vonala (pl. nekem), azok azért használják a ceruzát, mert ezzel a rúzs alá dolgozva tartósabbá tudjuk tenni a rúzst.

06-isadora_papagayo_konturówki.png

(Mandarine 32; Tropical Pink35)

Ára: 2 290 forint

Szájfények

Ha már van színben passzoló kontúrceruza a rúzshoz, akkor legyen hozzá szájfény is, ha még intenzívebb fényt akarunk adni az ajkaknak, ezzel teltebbé varázsolhatjuk azokat, mivel a fényes anyagok optikailag nagyítanak. Természetesen ezek a termékek is tartalmaznak hidratáló anyagokat, így a szánk mindig puha marad.

Papagayo_szájfény.jpg

(Coral Glow 14; Tropical Pink 15)

Ára: 3 690 forint

Szemhéjpúder

Ebben a kollekcióban egy szemhéjpúder trio paletta található. Mind a három szín véleményem szerint nagyon jól használható nyáron, barna szeműek előnyben :), mert zöld és kék szín is található benne. És ha már található egy fényes pezsgőszín is a palettában, azt felvihetjük a belső szemzugba és már kész is a dögös nyári esti sminkünk. 

papagayo_szemfesték.jpg

(Treasure Island 89)

Ára: 4 190 forint

Szemceruzák

A kollekció két eleme egy zöldes és egy kék árnyalatú krémes szemceruza. Mind a két ceruza metálfényű, tehát akár önmagukban is használhatóak. Felső szempillavonalban és vízvonalba egyaránt alkalmazható. Mivel krémes állagú, nagyon könnyű elsatírozni őket.papagayo_szemceruza.jpg( Blue Hawaii 49; Paradise Green 50)

Ára:2 790 forint

Hajszínező spirál

Ha már nyár és színek, akkor a hajunk se maradjon ki a szórásból :) Két hajszínező spirált is csatoltak ehhez a kollekcióhoz, egy kéket és egy zöldet. És hogy hogy kell használni ezeket a termékeket, kattintsatok ide!

isadora_papag_hair_mascara-520x502.jpg

(Green Turquoise 68; Royal Blue 66)

Ára: 4 390 forint

És ha megtetszett ez a kollekció, akkor jó ha tudjátok, ha 2 terméket vásároltok a kollekcióból akkor ajándékba kaptok egy színes karkötőt. A karkötők karneol ásványból készültek, mely csökkenti a fájdalmat, egyensúlyba hozza a testet és a lelket.

papagayo_karkötő.jpg

Ezeket a termékeket a Douglas-ban keressétek, de igyekezzetek mert nagyon kapósak ezek a termékek! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása