Smink & Makeup

L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendek: Naked Magic Look

2012. november 07. spacegirl

A L'Oreal Paris őszi-téli termékújdonságait egy korábbi posztban mutattuk már nektek, most pedig a sminktrend egyes sminkjeit vesszük sorra. A Naked Magic Look a mindennapokban is hordható, természetes, de mutatós smink, a többi viszont színes, szem- vagy szájhangsúlyos lesz, készüljetek!

naked_magic.png

Így készítheted el magadnak ezt a sminket:

"A Lumi Magique ultrakönnyű textúrájú alapozóval egységesítjük arcunk színét, szerkezetét. Az új összetétel jól fed és természetes fénnyel telitett, ragyogó bőrtónust eredményez.

Ezt követően a Lumi Magique Highlight ecsetes korrektorral (egy árnyalattal legyen világosabb, mint az alapozó színe) világosítsuk ki a szem alatti területet, az orrnyerget, a nevető izmocskánál lévő területet és tehetünk egy pöttyöt az áll közepére is. Ujjunkkal finoman dolgozzuk össze. A highlight természetes ragyogással világosítja a területet, a végeredmény varázslatos lesz!

Púderezzünk a T-zónában finoman. Az orcák természetes ragyogását a The Blush Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval emeljük ki.

A szemkiemelés első lépéseként a Color Riche LeKhol 101-es Midnight Black fekete szemceruzával kontúrozzuk finoman alul felül a szemet, tegyünk a vízvonalra is. Majd a Color Infaillible tartós szemhéjpúder 002-es Hourglass Beige árnyalatát satírozzuk a felső szemhéjra. Ezt követően a Color Infaillible 033-as Tender Caramel árnyalatot satírozzuk az alsó szemhéj tövébe a külső saroknál ívesen követve a mélyítő vonal irányát szép átmenettel fedjék egymást a színek. (Color Infallible tesztek nálunk: itt, itt és itt!)

A szempillákat a Volum Million Lashes dúsító szempillaspirállal fessük ki.

Természetes ajkak eléréséhez a Color Riche 339-es Stone Crystal árnyalatú hidratáló ajakrúzst válaszd.

A körmök ragyogásához a Color Riche Le Vernis 202-es árnyalata ajánlott."

Hogy tetszik nektek ez a smink, kipróbáljátok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása