Smink & Makeup

Tavaszváró: hajtrendek (2.)

2012. december 02. spacegirl

A tavaszi hajtrendek egyik részét már bemutattuk nektek, de azért a kontyokon, fonatokon, lófarkakon és vizes hatásokon túl is volt élet a kifutókon. Sőt ezek között is találhattok némi inspirációt, amit egy az egyben átültethettek a közelgő ünnepekre vagy akár a hétköznapokra.

waves.png

A fonatok mellett a laza hullámok a legnagyobb kedvenceim, mert könnyedek, természetesek, és mégis remekül mutatnak. Be kell vallanom, hogy elsősorban miattuk növesztem a hajamat. Persze a könnyed természetesség csak a látszat, sajnos a hullámokért meg kell dolgoznunk, szükség van a megfelelő eszközökre és technikára, de erről majd egy későbbi posztban lesz szó.

topping-it-off.png

A „hajbavaló” kiegészítők dominálták a kifutókat, a szépséges gyöngyöktől a fejkendőkön, masnikon és virágokon át a kalapszerű képződményekig terjedt a skála. Na ezek azok, amikkel a hétköznapokon csínján érdemes bánni, hogy ne utcai mutatványosnak vagy takarítás közben elszabadult háziasszonynak tűnjünk.

updos.png

A kifutós hajak egy része kifejezetten „befejezetlen” hatást keltett, olyat, mint amikor csak lazán és gyorsan összefogjuk a hajunkat. Persze ennek is megvoltak a maga fokozatai és változatai az egyszerűtől az egészen munkásig. Nekem bejön ez a laza, szinte hanyag stílus, persze ebben sem árt megtalálni az egyensúlyt, hogy ne csússzunk át az igénytelen vonalba, és ne úgy nézzünk ki, mintha egy kiadós partizás után felfogott hajjal elaludtunk volna és azzal mennénk másnap dolgozni.

Képek: Harper's Bazaar

Melyik a kedvencetek?

tavaszi trendekről, beleértve a sminket és a körmöket is, itt olvashattok még nálunk.

A Hajtrend támogatója a Bellissima.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása